Milyeen haj áll jól a duci fejemnek?
Figyelt kérdés
Nem tudom milyen frizura állna jól..., mert nem akarom még ducibbá, kerekebbé tenni a fejem. de elegem van abból, hogy az emberek emosnak néznek, mert belóg a hajam a képembe. Kérlek segítsetek. Ha van ötlet, akkor adjatok buli frizura ötleteket is , mert ma mek egyre és hóditani akarok :D előre is köszi. PUX:viv2010. jún. 17. 07:26
1/6 anonim válasza:
Nem tudom. Aki ennyiből meg tudja mondani, az előtt leborulok.
2/6 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval.Tegyél fel képet magadról vagy vmi hasonló formájú fejű emberről.
3/6 A kérdező kommentje:
nos, mond el, hogy mikéne még és megadom xD mármint az adatokat....mármint a fejemről xD
2010. jún. 17. 07:36
4/6 anonim válasza:
Hosszú, hosszított fazonú, oldalt felritkítva. Frufrut semmiképp ne hordj, max oldalra fésülve egy kicsit. Jól állhat az a frizura, ahol a hajad tetejét megemeled, feltupírozod, és úgy hátratűzöd.
(tudom, ez nem frizura, de ezt találtam, hasonlóképpen kellene megemelni a hajat középen)
Általában az a lényeg, hogy a fejed formáját nyújtani próbáld. Ezt a tépett tincsek, féloldalas választék, illetve minimális frufru, hosszú, nyújtott fazon segítségével érheted el. Érdemes rákeresni az interneten és újságokban, rengetegszer leírták már, milyen fejhez milyen frizura illik.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi. a bubit én is szeretem, de anyum mindig föltupíroztatja velem, hogy "úgy álljon ahogy kell", de attól mindig kihullik egy csomó hajam.
2010. jún. 17. 12:32
6/6 anonim válasza:
mindenképp növeszd meg. ne annyira hosszúra ha zavar, de egy jóval váll alattira. és azt vasald. frufru tényleg baklövés a helyzetedben, és ugye ha oldalt van választék és belóg, tűzd félre. vagy ilyen kis buborékfrufrut csinálj. azis hosszítaná az arcod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!