Miért csak a bal oldalon jelennek meg ősz hajszálak?
14 éves koromban jelentek meg az első ősz hajszálak, de csak a bal oldalon. Most 21 éves (férfi) vagyok, és elszórtan néhány ősz hajszálam van mindig. Tizen-huszonvalahány. Szoktam kihúzgálni, de mindig találok újakat.
1. Miért tapasztalom ilyen fiatalon ezt?
2. Miért csak a bal oldalon?
3. Tudok-e tenni ellene? (természetesen nem hajfestésre gondolok)
Hm, hát jó lenne pedig valamit vitamint/ pigmenttermelést serkentő dolgot bevinni a táplálékkal, hogy ha kihúzom, ne újra festékhiányos haj nőjön ki. Nem értek hozzá, azért írom ilyen konyhanyelven..:D
Nem zavarna, ha nem lenne majdnem fekete hajam. Így az a pár szál is világít kb benne :D
Bocsi az offért, csak azért írok ide, mert én is kíváncsi vagyok a válaszra, hátha tudja valaki. :D
Hasonló cipőben járok, 21 évesen, szintén nagyon sötét hajjal, csak nekem a jobb halántékomnál/fülemnél vannak az ősz szálak, és lány vagyok. Érdekes, hogy csak az egyik oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!