S. O. S Mit csinaljak a hajammal?
Figyelt kérdés
Nagyon be akartam festeni a veget kekre, mert jovoheten megyek fesztivalra. Vettem is egy kimoshatosat, hogy kiprobaljam hogy nez ki. Tetszett a szin, ugyhogy masnap vettem egy ugyanolyan fajtat, ugyanolyan arnyalatban, csak az volt a kulonbseg hogy az hosszabb ideig rajtam marad. Mivel nem volt rairva a hajfestekre hogy hany mosasos, viszont a kimoshato hajfestekek kozott volt megkerdeztem az egyik eladot, aki megnezte a festeket es ravagta hogy 2 honap utan kijon. Gondoltam az pont jo is, igyhat hazamentem es az egyik baratnommel befestettuk a hajunkat, mert o is kedved kapott hozza. Gondolom nem kell reszleteznem, hogy milyen borzalom lett a vegeredmeny. Egyreszt szarul festettuk be, masreszt tok mas szine van a hajunkon mint ami a dobozan van, meg mint amilyen az ugyanilyen arnyalat volt egy mosasosban. Azzal nyugtatgattuk magunkat, hogy majd nyar vegere kijon majd, de aztan ahogy vizsgalgattam a dobozt elgondolkodtam hogy honnan tudta az az elado hogy 2 honap mulva jon ki? Nincs a dobozan megcsak utalas se erre. Szoval utananeztunk, es kiderult hogy ez rendes hajfestek, nem fog lenoni. Az egyik opcio ugye az hogy levagjuk a hajunkat, de most volt vagatva, igyis mar a vallam fole er, nem akarom megjobban megcsonkitani. A masik ugye az hogy befestjuk, de az is kizart, nincs semmi festek ami hasonlit a hajszinemre, na meg nem akarom azt is elrontani, hogy aztan valami zoldes arnyalata legyen az egesznek. Szoval nektek van valami otletetek mivel szedhetnenk ki?2018. jún. 21. 09:43
1/9 A kérdező kommentje:
Nem fog kijonni, csak lenoni*
2018. jún. 21. 09:45
2/9 anonim válasza:
hát akkor marad a fekete (vagy sötétbarna) festék
3/9 A kérdező kommentje:
Nem akarjuk befesteni, mert akkor ha elkezdene lenoni ujra kene festeni, es nem akarjuk festeni a hajunkat
2018. jún. 21. 10:39
4/9 anonim válasza:
Le is lehetne szívatni, utána kompenzáló festés. Ezt fodrász tudja megcsinálni
5/9 anonim válasza:
Nem maradhat kék? Tényleg annyira rossz? Küldj képet privátban, kíváncsi vagyok.
6/9 anonim válasza:
C-vitamin poros pakolás
Szódabikarbónás pakolás
Colour B4 hajfesték eltávolító
Ebben a sorrendben próbálnám ki a helyedben. Az első kettőt kockázat nélkül többször is lehet egymás után alkalmazni, a Colour B4 viszont eléggé szárít.
Lehet, hogy ha kikopott a szín, egy kis színezővel lehet már korrigálni, és az fokozatosan kopik, nem lesz lenövés.
7/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, vegul sikerult kiszednem, csak 1-2 kek folt maradt benne de alig eszreveheto
2018. jún. 23. 17:48
9/9 A kérdező kommentje:
Colour b4 hajfestekkel
2018. jún. 28. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!