Évek óta fennálló akne után hegek gyógyításával van valakinek tapasztalata? Mit lehet ilyenkor tenni? (kép)
Hámlasztás, megfelelo hidratalo krem. Feltetlen keress fel egy szakembert (jo kozmetikust!), a neten ezer meg egy féle ,,megoldást" találsz. Sokkal jobban jársz, ha hagyod az internetet és a jó tanacsokat es idokozonkent elmesz rendes kezelesekre kozmetikushoz.
Addig is hetente 2x arcradir+hidratalo (ne valami rossz pacsuli legyen).
Akkor úgy néz ki várnom kell őszig?
Igen, csak azért szeretek a neten kezdeni, mert sajnos rengeteg sztorit olvasni arról, hogy sokan 1-2 ezer dollárt költene a heggyógyításra és alig látnak javulást, némi valós tapasztalatot szeretnék gyűjteni
Akne hegekkel kapcsolatban:
Várnod kell őszig (Augusztus végéig).
Fontos hogy ne kozmetikus és ne ilyen Mikrodermációs dolgokra menny mert alig hatnak...
Két hatásos módszer van:( FONTOS HOGY ORVOS csinálja és ne kozmetikus!)
A mélyhámlasztás (savas cuccok) kb 3-4 alkalom.
Frakcionális CO2 Lézeres kezelés kb 3-4 alkalom.
Még mindig jelen van a probléma, már eléggé megőrülök idegileg
Elég sok mindent csináltam már
Mély hámlasztás alatt mit értesz, már egy rakatot csináltam
Csak Phenol Peelt nem ami kb már illegális, mert annyira durva
Lézert sem, de eléggé nehéz elhinni, hogy ezek tényleg javítanának vagy csak álhír, kb már 1millio fölötti összeget elköltöttem a kezelésekre, de kb alig van fejlődés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!