Hajfesték keverésben jártas valaki?
Figyelt kérdés
Mi történik akkor ha 8-as árnyalatú hajfestékbe kék és grafit szürke mixtont keverek. Szeretnék szürkés vagy acélszürke árnyalatú hajat, de nem akarom leszívatni, mert az nagyon roncsolná, nem baj ha sötét lenne, csak valamelyest szürke legyen már. Jelenleg középbarna hajam van. A sötétszőke festékek is mindig sötétbarnára festik, ezért gondoltam valami szőkésebb festékre. Fodrászhoz nem akarok menni, tapasztalatom szerint ők se nagyon tudják, és nem ismerek jó fodrászt.2018. jún. 19. 11:18
1/2 anonim válasza:
Festett vagy természetes barna? Ha festett valószínűleg semmit nem csinálna vele, festék festéket nem világosít. Ha természetes akkor viszont a szőke festék le fogja szívni valamennyire, de nem eléggé hogy szép legyen úgyhogy akkor már inkább jobban jársz ha leszőkíted, ugyanannyira roncsol.
2/2 A kérdező kommentje:
Festett barna, de már eléggé kopott. A szürke mixton pedig sötétíteni fogja szerintem a festéket. Ezért gondoltam hogy sötétebb lenne.
2018. jún. 19. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!