Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csinaljak ha kozmetikus...

Mit csinaljak ha kozmetikus utan nagyon csunya a borom?

Figyelt kérdés
Szoval csutortokon voltam kozmetikusnal es jol megnyomkodta a miteszereimet/pattanasaimat.Azonban ilyen eletemben nem fordult meg elo velem hogy hamlik azokon a helyeken ahol kinyomkodott es olyan furcsa gyűrödt borreteg van azokon a helyeken es meg a pattanas utani foltok is ott vannak amik nem akarnak eltunni.Szerdan megyek nyaralni es nagyon felek hogy nem fog elmulni.Anyukam azt mondja hogy majd lebarnulok es majd akkor nem fog latszani a sok folt,de ha lebarnulok akkor nem fog ott maradni a pattanas helye.?Nagyon rosszul vagyok hogy kidobtam 6000 ft-t es igazabol alig van valtozas az arcomon.16/l

#kozmetikus #csunya bor
2018. jún. 17. 07:52
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom sajnos. Am ém i voltam kozmetikusnál mint pasi . Pattanást leszedetni és ilyen fehér pöttyöket az arcomról . Nem mindet tudta leszedni . De sebaj. 19F
2018. jún. 17. 07:54
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is sok seb van az arcomon kozmetikus után, dehát így tudja csak eltávolítani a faggyut. Én mindig pénteken megyek, és utána hétvégén nem mozdulok ki, nem megyek napra, nem sminkelek. Én mézzel mosom le az arcom, utána levendula illóolajjal kenem be a sebeket, majd az egész arcom Panthenollal. Szedek omega 3 kapszulát, cinket, és nagy mennyiségű C vitamint pár napon keresztül, ez is mind segíti a regenerálódást. Valamint sok víz, gyümölcs, zöldség. A megmaradó piros foltokkal pedig vigyázz nagyon, használj minden nap fényvédőt, mert könnyen bebarnulnak a naptól, és sokkal nehezebben múlnak el.
2018. jún. 17. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!