Hogyan tüntessem el az eltávolított pattanások helyet?
szia en ugyanigy vagyok,elakartam bororvoshoz menni h a hegekre mit tudna ajalnai mertmar minden kiprobaltam minden fele draga kenceficeket mindent,de vegul nem mentem mert a rendes orvosom aztmondta h a bororvos sem tudna ajanlani mast....mar nagyon elvoltam keseredve(miwel nemcsunya az arcom sosem volt sok pattanasom csak 1-2 de ha volt azoknak a helye megmaradt,3 hete rendeltem az oriflamebol pattanasokra+pattanas utanni hegekre,piros foltokra is jo,egyszoval mindenre,ilyen Tea Tree oan mint a ruzs,harmadik hete lessz h hasznallom csodakat muvelt nálam,az eg vilagon semmisem segitett de ez komolyan szinte csodakat muvel,mar 2-3 nap utan eszrelehetett venni a valtozast,halvanyodott a pirossag,es lassan a heg is eltunt,eggyik fele zold a masik meg barna,elosszor a zold felet kell hasznalni aztan abarnat,nekem bevalt vegre valami,mar nagyon elvoltam keseredve az miatt a 2-3 heg miatt,jaj es meg kamilla teaval is mosom az arcom heti 3-4 szer kb,es eljarok szoliba heti 2 szer,amit nemnagyon akartam de lezsarittja a heget es a pattanasokat,sokkalta szebb lessz tole a borod,tavaly is ezert jartam szoliba kb 5 szor voltam es aztan mar nemis kellett mert minden eltunt:)
mondom en ezt a Oriflames tea tree t csak ajanlani tudom,ha gondolod nezz utanna neten,persze egyenfuggo h kinek mi hasznall....nekem ez az egy segitett:)
Nekem is ilyen főleg a homlokon. Ott sötétebb foltok maradtak a pattik után, mert mindig piszkáltam.
Nem tudom, h ezeket el lehet e tüntetni, talán vmi erős hámlasztó krém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!