WU2 magyar proli samponról kinek mi a véleménye?
Kocsit mosni jó vele. :D
Amúgy nem tartom kizártnak, hogy valakinek bejön, de az én hajam messze problémásabb, mint amilyennel a WU2 el tud bánni...
Miért 0% mindenki?
Amúgy mi is kocsit mostunk vele, meg bubifújóba tettem, de abban nem igazán vált be.
Teljesen hibátlan.
Amikor az úri milliomosnak akarni látszó sznobproli mindenféle álnéven futó kínai,s egyéb samponokat használ,csak azért mert szép a csomagolása és a kinézete,az jobb?
Lehet,hogy a wu 2 a menő,csak mi nem tudunk róla. :)
Csak megjegyzem, nem én értékelem 0-ra a válaszokat hanem vmi nagyon unatkozó troll.
Am ismerősöm hívta mindig proli samponnak, de bennem viszont régi szép gyerekkori emlékeket ébreszt. Kicsit ilyen retro feelinges. :)
A gyerekkorom jut eszembe róla, a nagyszüleimnél mindig WU2 sampon volt, nagyon szeretem az illatát, mert a gondtalan, boldog időkre emlékeztet, de én magam nem használom.
Amúgy meg nem hinném, hogy rosszabb, mint a Syoss, Garnier meg a többi, túlárazott drogériás fos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!