Barátnőmnek hogy lesz makulátlan, szép bőre epilálás után, nekem meg ilyen?
Begyulladt az egész, ez a szolidabb állapot:
Szerintetek hagyjam abba az epilálást??
Neki vörös, vékony.
Nekem meg borzasztó erős, fekete.
Nem tudom milyen epilátora van.
Sajnos vagy nem sajnos, genetika. Örülj neki, hogy "csak" ezt dobta a gép, lehetnél féllábú is. :)
Viszont esetleg kipróbálhatod, hogy meleg vízben leradírozod a lábad epilálás előtt.
Megpróbálom, vízbem is lehet használni ezt az epilátort...
Komolyan más mintha katalógusból lépett volna ki,soha semmi nem nő alá neki. Amikor leepilálja pöttyös neki pár óráig, mint nekem is. De nem nő alá, nem gyullad be neki egy sem.
De ezek szerint hagyjam az epilálást. Rendbe kellene jönni a bőrömnek kicsit.
A tartós szőrtelenítésen gondolkozom, mert arra pont jó a fehér bőr, sötét szőr.
A gyantával is hasonló lesz, de felére sem ennyire, de ragad és utálom.
A borotva még jó, de nem vicc 5-6 óra múlva borostás.
Sajnos, de jó hallani, hogy nem csak én vagyok így. A karomon nem járok így, ott alig pár darab nő alá.
Szörnyű, komolyan.
"Neki vörös, vékony.
Nekem meg borzasztó erős, fekete." ---az első kérdésedre ez a válasz. Neki gyengébb szőrzete van, nem is kell annyira "meggyepálnia a bőrt az epilátornak.
Az epilátor, ill. gyanta és társai abbahagyása jó ötlet, rajtam is csak az segít. :D Mondjuk akkor is megvan az esély mondjuk a szőrbenövésre, de akkor se lesz olyan vészes se, mint itt a szolidabb állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!