Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Száraz, szétálló hajjal mit...

Száraz, szétálló hajjal mit lehet kezdeni, hogy ne nézzek ki igénytelennek?

Figyelt kérdés

Kb. 2 hete vágattam belőle, de a hossza száraz és szétáll mint egy boszorkánynak. Nagyon gázul tud néha kinézni.

Két naponta mosom.

Szedek hajvitamint, nemrég kezdtem, már szedtem ezer félét, de ehhoz sem fűzök nagy reményeket...

Már nem tudom, hogy mit kezdjek ezzel a hajtőnél zsíros, alul meg száraz hajjal!

Valakinek van valami ötlete vagy tapasztalata ezzel kapcsolatban?

2018. jún. 10. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáld olajokkal kezelni pl ricinus olaj vagy csináltasd meg keratin kezeléssel akkor nem fog szétállni
2018. jún. 10. 15:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Plusz ha be akarod festeni a müllerben van jó henna miota hennázom a hajam alig kell mosni nagyon szép marad
2018. jún. 10. 15:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne mosd ilyen gyakran. Használj hetente hajpakolasokat, én ajánlom a kokuszolajat, ricinusolajat, ezeket hagyd rajta éjszakára. Aztán másnap reggel egy tojásból, pár kanál natúr joghurtbol, és mezbol álló masszát kenj a hajadra, hagyd rajta egy órát. Utána moss alaposan hajat, használj balzsamot, lehetőleg valami természetes összetevőkből állót, és használj hajvegapolo olajat. Én az Alverde termékeit használom a DM-bol, nagyon szeretem. Mindig szép puha, és fényes lesz a hajam. Próbálj meg minél kevesebb hőt használni a hajadon, ne vasald, ne gondoritsd. Vizesen ne fesuld, ne dörzsöld a törölközővel. Belülről is apold, az nagyon jó, hogy, szedsz vitamint, ne hagyd abba. Táplálkozz egeszsegesen, igyál sok sok vizet, aludj eleget, mozogj. Hiszen az általános egészségi állapotod is hatással van a hajad állapotára.
2018. jún. 11. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!