Ti reggel vagy este szoktatok fürdeni? Vagy van itt olyan aki reggel és este is?
Én is este szoktam, max ha lusta vagyok este megmosni a hajam vagy már túl késő van a szárításhoz, akkor reggel.
Aki reggel szokott, az hogyhogy reggel?
Nem rossz úgy lefeküdni, hogy egész nap minden féle kilincset megfogtatok, esetleg tömegközlekedtetek?
Szoktam látni több osztálytársamon is, hogy reggel fürdött, mert még van, hogy nedves a haja, meg ugye érezni intenzíven a tusfürdő, sampon illatot. :)
Reggel mindig lezuhanyzom. Nem tudnék koszos testre tiszta ruhát felvenni.
Egyébként is reggel wc-zem, így jó is hogy utána zuhanyom.
Ilyen szandálos időben mikor hazaérek mindig lemosom a lábam mert koszosnak/porosnak érzem.
A meleg miatt általában jól esik este is lezuhanyozni. De pl ha sportolok akkor háromszor is simán lezuhanyzom egy nap. Ahogy jól esik.
"Nem rossz úgy lefeküdni, hogy egész nap minden féle kilincset megfogtatok, esetleg tömegközlekedtetek?"
- higiénia, kézmosás, ruha mosás ismerős??
Szerintem hazaérkezéskor alap a kézmosás. Egyébként gondolom vacsorázol is fekvés előtt. Azelőtt sem mosol kezet??
"érezni intenzíven a tusfürdő, sampon illatot"
-inkább, mint hogy a szagodat szagolják.
"Reggel mindig lezuhanyzom. Nem tudnék koszos testre tiszta ruhát felvenni."
De ha mindig este fürdesz, és csak fekszel és alszol a tiszta ágyban, nem leszel reggelre koszos. Legalábbis sokkal tisztább vagy, mint egy végigdolgozott/mászkált nap után.
(Amúgy a szarás csak nálam nem időzített program?)
"nem leszel reggelre koszos. "
-zuhanyzás után 9 órával tisztának lenni?????
"Legalábbis sokkal tisztább vagy, mint egy végigdolgozott/mászkált nap után"
-what?
Szoktam ágyneműt mosni.ráadásul nem olyan ritkán mint a proli magyarok többsége.
"Amúgy a szarás csak nálam nem időzített program?"
- az nem az én problémám ha rendezetlen a bélműködésed.
De ha reggel zuhanyzol, és este nem, akkor is több, mint 9 órával azelőtt zuhanyoztál, minthogy ágyba esnél.
A "what", mit nem lehet érteni. Ha este lefürdök, alszok, és reggel felkelek, akkor tisztább vagyok, mintha reggel fürdök, eltöltök egy napot akárhogy, majd lefekszem aludni.
Arról meg én nem tehetek, hogy ha te este fürdesz, akkor reggelre koszos/büdös leszel.
Gyerekek, ne szóljunk már bele egymás fürdési szokásaiba! Amíg nem büdös az illető, addig nem mindegy nektek?
Amúgy cicamosdás is van a világon és akkor nem full koszosan fekszel az ágyba, de nem is este tusolsz. Mellesleg a víz sok embert úgy felpörget, hogy nem tud tőle elaludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!