Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek mit változtassak...

Szerintetek mit változtassak a hajamon? 22/N

Figyelt kérdés

Vágyom egy kis hajátalakulásra, amit amikor megpillantanak az ismerőseim, családom, pasim, akkor egy új engem látnak. Hogy úgy rácsodálkozzanak, hogy ez új, ez más; de jól néz ki. Valami kis izgalmas hajas változásra vágyom.

Hossz: most hátam közepéig ér, elöl pedig a mellem aljáig. Közel 60 centi lemérve. A hosszából való vágatás nem jöhet szóba, mivel pont hogy növesztem. És nem is töredezett a vége, szóval nem indokolt a vágatás. Szeretnék legalább egy szemből is derékig érő hajat.

Frufru: bár jól áll, nem jöhet szóba, mert ennél a hossznál már évekig tart a lenövesztése. Meg a frufru gyorsabban zsírosodik mint a haj többi része, márpedig én heti 1X mosok hajat, mert megtehetem. Ráadásul a frufru alatt pattanásosodik a homlok, és fodrászhoz kéne futkosni, hogy mindig formára vágja. :/

Tépés, lépcsőzetes vágás: nem jöhet szóba, mert ennél a hossznál már küzdök azzal, hogy dús maradjon a haj. Ha elvennék belőle, kevés hajam maradna. Csak az egy hosszra vágott hajvégekkel marad normál dússágú a hajam.

A hajam normál vastagságú hajszálakból áll, se nem vékonyszálú, se nem vastagszálú.

A hajam normál dússágú, se nem ritka, se nem dús, a copfom térfogata 8 cm.

A hajam textúrája lágyan hullámos. Inkább egyenes, de nem szálegyenes, mert azért vannak benne hullámok.

Szín: a természetes hajszínem fakó sötétszőke. De enyhén festett a hajam, emiatt inkább középszőke, természetes hatású melírozottnak mondható. Vannak benne világosabb és sötétebb részek is a természetesnél, meg az egész színesebb, melegebb, mint a természetes fakó árnyalatom. De úgy van megcsinálva, hogy beleolvadjon a természetes hajtövembe, és ne kelljen fodrászhoz futkosni vele, mert lenő a festett rész.

Éppen ezért semmi eltérő, teljes hajtömeg befestése nem jöhet szóba. Mert nem futkoshatok vele fodrászhoz amiért lenő.

Ami szóba jöhet:

Ombre festés szóba jöhetne, de az kiment a divatból. És amúgy is, milyen színre?

Dauer szóba jöhet, de nem akarom károsítani a hajam.

2018. jún. 8. 04:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Miután láttam a képet:

Fésüld ilyenre: [link]

:D

Őszintén szólva nekem így tetszik ilyen természetesen, úghogy ha csak pici változtatást szeretnél, akkor egy minimális görbületet bele lehetne vinni vagy épp ellenkezőleg, kiegyensíteni, mert a homlokod magas. A festés szerintem nem állna jól ehhez az alapszínhez.

De amúgy kísérletezz nyugodtan amíg tudsz, ebben a korban lehet :)

2018. jún. 9. 21:22
 12/12 anonim válasza:
Engem is érdekel
2018. jún. 27. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!