Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az arcom kicsit pattanasos es...

Az arcom kicsit pattanasos es pirosabb az arcborom mint a tobbi testreszem, milyen kremmel vagy keszitmennyel segithetnek h ne legyen piros?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 05:25
 1/6 anonim válasza:
cigányvérrel kenegessed, ha nem jó, próbáld ki a zsidózsírt vagy az antifa-kenőcsöt
2010. jún. 16. 07:15
 2/6 A kérdező kommentje:

latom van aki poenosnak hiszi magat:)

remelem egyszer neked is lesz olyan bajod, mikor senki sem fog segiteni neked, hanem csak kinevet;)

2010. jún. 16. 07:39
 3/6 anonim válasza:

szerintem arra akart utalni, hogy rossz témakörbe írtad a kérdést

(bár eléggé elgondolkodtató, hogy a Politika topic valóban az említett dolgokról szól :/ )

2010. jún. 16. 07:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Ilyen problémákra nekem a 100%-os teafaolaj vált be! Lehet kapni drogériákban és gyógyszertárban is.

Este bekentem vele, mondjuk elég erős szaga van, de másnapra teljesen elmúlt a pirosság!

2010. jún. 16. 08:22
 5/6 anonim válasza:

Valóban a rossz kategória miatt irtam

első voltam

2010. jún. 16. 11:05
 6/6 A kérdező kommentje:

nem tudom mi a gond, mert en ebbe akategoriaba irtam: Kategória: Szépség és divat > Bőr- és hajápolás

de koszonom a valaszokat:)

2010. jún. 16. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!