Sok pattanás, tippek?
Az elmúlt 1-2 hètben viszonylag sok lett a pattanásom.Eddig is voltak de nem ennyi.Sminkelni nem szoktam csak különlegesebb alkalmakkor akkor is fogyelek hogy jól lemossam.Próbálok odafigyelni a tàmplálkozádomra rendszeresen tisztálkodom,tisztítom a pattanásos területeket.Gyógyszertári krémet és kozmetikus álltal ajánlott leszárítót használok.Kicsit sztresszes vagyok de nem vèszes. Otthon ebben a jó időben fürdőruhában vagyok hogy a hàtam is szellőzzőn,néha kifekszem a napra egy kicsit mert azt hallottam az is jo.Naponta legalább másfél órát mozgok és kb.1,5liter vizet is megiszok.Mégsem múlnak a pattanásaim.Valakinek van még valamilyen tanácsa?Jön a nyár és nem szívesen veszek fel kivàgott ruhákat pattnásos háttal és melkassal.
15/l
Az Avonnak van egy nagyon jó pattanás elleni zseléje, ami nekem 1 este alatt már használt, leszárítja őket. De 15 évesen ez teljesen normális. Szerintem ne izgulj miatta, ha rástresszelsz, csak több lesz. Mindenkinek vannak pattanásai tizenévesen.
21/l
egyik barátnőmnek is ez volt mikor kb ennyi idősek lehettünk és neki a doki írt is fel valami gyógyszert. nagyon szépen elmúlt neki. illetve fogamzásgátlót is írnak fel erre nekem azóta hogy szedem nagyon szép a bőröm :)
ha nagyon nem múlik és zavar vagy csúnya akkor mindenféleképp menj el bőrgyógyászhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!