Miért pöttyös a lábam borotválás után?
Figyelt kérdés
Minden másnao borotválom a lábam (nem azért mert gyorsan nő a szőr, hanem mert nekem igy kényelmes) és pöttyös maradt a lábam van amikor egy szőr begyullad, ezt hogy tudnám megakadályozni? illetve ez csak lent van a bokámnál, meg egy picit feljebb . Piros pöttyös van hogy néha a fekete szőr ott marad.. valaki valami megoldást tud? Normális válaszokat kérek! Köszönöm!2018. jún. 4. 18:22
1/3 anonim válasza:
Cserélj borotvahabot vagy borotvát, ha esetleg túl régi lenne. Mindig kend be utána testápolóval, ami lenyugtatja, hidratálja a bőröd. Amúgy szerintem túl gyakran borotválod, elég lenne maximum hetente. Tudom, így kényelmes, biztonságérzetet ad, de egyszer úgyis abba kell hagynod ezt a gyakoriságot, mert nagyon ki fog száradni a lábad, hidd el ha száraz vagy fényes a lábad, mert annyira le van borotválva, gusztustalanabb, mint ha kicsit szőrös lenne.
2/3 anonim válasza:
Sajnos ez ilyen. Lehet próbálgatni bekenni ezzel azzal, de például nekem semmi sem segített, változatlanul pöttyös a lábam. Vagyis egy dolog vált be, ha lebarnul a lábam és nem látni a piros, majd fekete pöttyöket.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2018. jún. 4. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!