Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajra való termékek?

Hajra való termékek?

Figyelt kérdés
Ti milyen száraz sampont használtok? Esetleg van, aki napvédőt is használ? Milyen samponnal és balzsammal mostok hajat és milyen időközönként? Nektek milyen termékek váltak be? Mivel szoktátok ápolni (hajpakolás, hajvégápoló, olaj) ? Illetve milyen fésű vagy kefe vált be nektek? Fa vag műanyag? Fésű vagy kefe? Ja és ha már itt vagyunk valakinek esetleg véleménye a tangle teezer-ről? Milyen? Megéri az árát?
2018. jún. 4. 12:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Ti milyen száraz sampont használtok?

-syoss kék szárazsampon

Esetleg van, aki napvédőt is használ?

-napvédőt hajra nem használok

Milyen samponnal és balzsammal mostok hajat és milyen időközönként?

-Sampon: vagy alpecin C1, és Gliss kur fehér. 2 naponta kell hajat mosnom

-Balzsam: Gliss kur fekete. Hetente 2x szoktam

Nektek milyen termékek váltak be?

-Ezek, és még a bánfi sampon, meg az alpecin hajszesz

Mivel szoktátok ápolni (hajpakolás, hajvégápoló, olaj) ?

-havonta, kéthavonta olivaolajas+kókoszolajas pakolást csinálok, kb ennyi.

milyen fésű vagy kefe vált be nektek? Fa vag műanyag? Fésű vagy kefe?

-passz, hogy honnan van,nővéremtől loptam :D műanyag. Fésű meg kefét is tőle loptam

Ja és ha már itt vagyunk valakinek esetleg véleménye a tangle teezer-ről? Milyen? Megéri az árát?

-Nem tudom mi ez

20/f

2018. jún. 4. 12:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Jelenleg Balea száraz sampont használok, de nem vagyok vele megelégedve a korábbi Batiste sokkal jobb volt.

Napvédőt nem használok a hajamra.

3-4 naponta mosok hajat Pantene (pro v intensive repair) vagy Head & Shoulders (almás) samponnal (váltogatom őket) és a hajbalzsamom a Pantene sampon balzsamja. Ezekkel egyelőre meg vagyok elégedve.

Hetente egyszer házi pakolást rakok a hajamra, ezekhez olajokat (kókusz, oliva, makadámia, argán) keverek össze és a hajamon hagyom néhány óráig befóliázva. Nekem a drogériás pakolások nem váltak be, ezért csinálom magamnak. Előfordul, hogy havonta párszor különböző gyógynövény főzetekkel leöblítem a hajam.

Hajmosás után szoktam használni kifésülő sprayt is, de ennek már nem tudom a nevét, mert lekopott.

Volt fa hajkefém és vaddisznósörtés is, de mégis visszatértem egy ritka fogú, egyszerű, műanyag hajkeféhez.

2018. jún. 4. 12:42
 3/5 anonim ***** válasza:

-szaraz sampon helyett: nyilgyoker lisztet használok.

-napvedot nem hasznalok, de sokszor nagy karimájú szalmakalap van rajtam, hogy védjen az arcom

-heti egyszer mosok hajat, Loreal samponnal, Alverde balzsammal (de ha elfogy a sampon, abból is Alverde-re váltok)

-hetente szoktam hajpakolast használni, legtöbbször kókuszolajat kenek a hajamra, néha keverem olívaolajjal, vagy Ricinusolajjal, de legtöbbször csak kókusz. Szoktam almaecetes vízzel is öblítebi a hajam a hajmosás végén.

-Alverde hajolajat használok, de csak nagyon kis mennyiséget mert zsíros kinézetűve teszi a hajam, ha túl sokat használok. Szeretem, nagyon jól ápolja a hajam.

-egy sima műanyag keret használok, ajadnekba kaptam.ilyen tangle teezer szerű, de nem az. De ez is drága volt :D van még egy műanyag fesum, azzal óvatosan a vizes hajamat fesulom ki.

2018. jún. 4. 14:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja és 22/L
2018. jún. 4. 16:23
 5/5 anonim ***** válasza:

- nem használok

- hajra napvédő? ilyet sem hallottam még, mesélj :D

- jelenleg schauma lila flakonosat, kerationos talán; mellette elseve kókuszillatú balzsamot (nagyon jó illatú :D) / naponta mosom, mert heti 5x súlyzózok, mellette 3-4x kardiózok, meg már meleg is van, így többszörösen leizzadok; plusz jobb, ha nekem ki van engedve a hajam :)

- hajpakolás: elseve total repair, meg spray alapú balzsamot szoktam ráfújni hajszárítás után

- van műanyag (fésű) és fa (kefe) is, a fát jobban szeretem

- tangle teezerem nincs

2018. jún. 4. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!