Hajra való termékek?
Ti milyen száraz sampont használtok?
-syoss kék szárazsampon
Esetleg van, aki napvédőt is használ?
-napvédőt hajra nem használok
Milyen samponnal és balzsammal mostok hajat és milyen időközönként?
-Sampon: vagy alpecin C1, és Gliss kur fehér. 2 naponta kell hajat mosnom
-Balzsam: Gliss kur fekete. Hetente 2x szoktam
Nektek milyen termékek váltak be?
-Ezek, és még a bánfi sampon, meg az alpecin hajszesz
Mivel szoktátok ápolni (hajpakolás, hajvégápoló, olaj) ?
-havonta, kéthavonta olivaolajas+kókoszolajas pakolást csinálok, kb ennyi.
milyen fésű vagy kefe vált be nektek? Fa vag műanyag? Fésű vagy kefe?
-passz, hogy honnan van,nővéremtől loptam :D műanyag. Fésű meg kefét is tőle loptam
Ja és ha már itt vagyunk valakinek esetleg véleménye a tangle teezer-ről? Milyen? Megéri az árát?
-Nem tudom mi ez
20/f
Jelenleg Balea száraz sampont használok, de nem vagyok vele megelégedve a korábbi Batiste sokkal jobb volt.
Napvédőt nem használok a hajamra.
3-4 naponta mosok hajat Pantene (pro v intensive repair) vagy Head & Shoulders (almás) samponnal (váltogatom őket) és a hajbalzsamom a Pantene sampon balzsamja. Ezekkel egyelőre meg vagyok elégedve.
Hetente egyszer házi pakolást rakok a hajamra, ezekhez olajokat (kókusz, oliva, makadámia, argán) keverek össze és a hajamon hagyom néhány óráig befóliázva. Nekem a drogériás pakolások nem váltak be, ezért csinálom magamnak. Előfordul, hogy havonta párszor különböző gyógynövény főzetekkel leöblítem a hajam.
Hajmosás után szoktam használni kifésülő sprayt is, de ennek már nem tudom a nevét, mert lekopott.
Volt fa hajkefém és vaddisznósörtés is, de mégis visszatértem egy ritka fogú, egyszerű, műanyag hajkeféhez.
-szaraz sampon helyett: nyilgyoker lisztet használok.
-napvedot nem hasznalok, de sokszor nagy karimájú szalmakalap van rajtam, hogy védjen az arcom
-heti egyszer mosok hajat, Loreal samponnal, Alverde balzsammal (de ha elfogy a sampon, abból is Alverde-re váltok)
-hetente szoktam hajpakolast használni, legtöbbször kókuszolajat kenek a hajamra, néha keverem olívaolajjal, vagy Ricinusolajjal, de legtöbbször csak kókusz. Szoktam almaecetes vízzel is öblítebi a hajam a hajmosás végén.
-Alverde hajolajat használok, de csak nagyon kis mennyiséget mert zsíros kinézetűve teszi a hajam, ha túl sokat használok. Szeretem, nagyon jól ápolja a hajam.
-egy sima műanyag keret használok, ajadnekba kaptam.ilyen tangle teezer szerű, de nem az. De ez is drága volt :D van még egy műanyag fesum, azzal óvatosan a vizes hajamat fesulom ki.
- nem használok
- hajra napvédő? ilyet sem hallottam még, mesélj :D
- jelenleg schauma lila flakonosat, kerationos talán; mellette elseve kókuszillatú balzsamot (nagyon jó illatú :D) / naponta mosom, mert heti 5x súlyzózok, mellette 3-4x kardiózok, meg már meleg is van, így többszörösen leizzadok; plusz jobb, ha nekem ki van engedve a hajam :)
- hajpakolás: elseve total repair, meg spray alapú balzsamot szoktam ráfújni hajszárítás után
- van műanyag (fésű) és fa (kefe) is, a fát jobban szeretem
- tangle teezerem nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!