Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vichy 3D segít ezen majd?...

Vichy 3D segít ezen majd? “Eltakarja”

Figyelt kérdés

Az a helyzet, sajnos, hogy 0 lett az onbizalmam..valami miatt,

Ez most mindegy, és ha oda áll mellem egy srác a munkahelyen vagy néha megszólít valaki, akar férfi akar no, elkezdek izgulni és nagyon vörös lesz a fejem! Elég ciki mer masok meg észre veszik, és azt hiszik tetszik az illető. Valószínűleg a rosacea is közre játszik ami egyébként nyugalmi helyzetbe nem látszik.

Tehát ez az alapozó elég jól takar, de én leginkább azer vennem mert ne látszódjon, ahogy el vörösödik a fejem.

Legyszi segítsetek:( 25 éves vagyok.. nem egy tini.

Sose voltam ilyen! Csak mióta önbizalom hiányos vagyok, és mióta elvileg rosaceam van, azóta van ez.. meg kicsit szorongos, depressziosnak is mondanám már magamat.

Szükségem lenne egy allarcra, mer

Mindig azon izgulok, mikor jovok zavarba, mikor nevetnek ki, probalok laza lenni de nemtudok:(

2018. jún. 3. 20:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!