Az önbarnító krémek mennyire hatékonyak?
Dove-osat próbáltam régebben, akkor kaptam a dícséreteket, hogy de szépen barnultam a szoliban. :)
De már nem használom, mert macerás, ugyanis ha bekenem magam vele, akkor vagy 10 percig úgy kellene maradni, meztelenül, amíg beivódik, de még így is esélyes, hogy összefogja a világosabb ruhákat is.
Semmit se érnek ezek az önbarnító szerek, természetellenesen sárgás színt adnak.
Adok helyette egy sokkal olcsóbb és természetesebb tippet, amivel könnyedén le tudsz barnulni. Páromtól kaptam ezt a receptet úgy, hogy én is fehér bőrű vagyok.
Moss meg kb 3-4 répát és vágd kockákra. Pucolj meg egy fej vöröshagymát és olajon dinszteld meg. A megdinsztelt hagymára tedd rá a karikákra vágott répát és főzd enyhén puhára. Majd edd meg akár köretként is, vagy csak szimplán kenyérrel.
Ennek elfogyasztása után nem égtem meg, hanem szépen barnultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!