Balayage-t szeretnék, se pár éve is elcseszték nekem. Rászánjam magam, vagy hagyjam?
Nagyon tetszik az ilyen haj:
Két éve rá is szántam a pénzt, és kaptam valami ocsmány melirt, mintha lenőtt volna. A fodrászokkal amúgy is sok bajom van, nem nagyon kapom azt tőlük, amiért fizetek. Most elkezdtem világosítani a hajam a L'Oreal Tropical spray-ével, de nem használ nekem, mivel nagyon erős és sötét a hajam. Magamnak nem mernék nekiállni leszívni. Egészséges, mell alá érő a hajam, de nem baj, ha szükség esetén vágni kell belőle pár centit, belefér. Csak legyen szép :)
Nem is nagyon ismerek fodrászokat, akik csinálnak ilyet. Tud valaki olyat, aki ügyes és azt adja, amit kérsz?
Nem tudom hol laksz, egy fodrászt tudok Tatabányán aki nagyon-nagyon gyönyörűen dolgozik! Belinkelem az Insta profilját, hogy lásd a munkáit, de Fb-n is fent van a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!