Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Talan Hintopor? A problemamra...

Talan Hintopor? A problemamra letezik valami otletes noi praktika? (Szortelenites/borotvalas)

Figyelt kérdés

Sziasztok, lehet nem idealis kategoriat jeloltem meg..

Szoval fiu vagyok, es kamaszkoromban meg nem volt szoros a fenekem, ami jo volt higienias szempontbol, es kenyelmes is volt a wc-zes.. Aztan sajna egesz eros szorzetem lett es neha nagy wc utan jobban erzem magam ha azonnal zuhanyzom, mert a szor olyan lesz es a wc papirral nem jo.. Probaltam mar torlokendovel is, de az sem az igazi, ezert ugy dontottem hogy leborotvalom.

Kenyelmesebb lenne.. De sajnos bepalik az osszeero farpofa kozti resz (vekony vagyok, nem tudok fogyni:D)

Erdekes mert tizenevesen meg nem volt ezzel problemam, igy viszont kipirosodik a fenekem.

Szoval nem igazan tudok mit csinalni vele, es otletem sincs hogyan tudnam megoldani ezt?

Talan hintopor jo lehet? Vagy az tul egyszeru? :)

2018. máj. 28. 14:56
 1/3 anonim válasza:

Jeleztem, hogy rossz kategpriaban van, majd atteszik :)

Szerintem ( ha kibirod azt a fajdalmat) inkabb gyantazd le, mert egy ido utan majdnem naponta kell majd borotvalnod ami ki fogja kesziteni a borodet.

2018. máj. 28. 14:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Teljes borotválás sem jó, nem véletlenül szőrös ott, ennek higiéniai védelmi szerepe is van.

Max vágd kis ollóval rövidebbre.

De ha minden nagy WC után mosod, az talán az arany közép út.

Nagyon jó nedves WC papírok (törlőkendők vannak), ne add fel ezt az utat.

2018. máj. 28. 15:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát szerintem is inkább maradj annál, hogy nagy wczes után tusolsz. Az a leghigienikusabb :))
2018. máj. 28. 22:15

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!