Miért van az, hogy miután leborotválom a lábam piros pöttyök jelennek meg és csak pár nap után tünnek el?
Figyelt kérdés
olyan zavaró:S lhet azért mert a borotvát többször áthuzom a lábamon??:S2008. okt. 30. 21:16
11/12 anonim válasza:
Szőrtüsző gyulladás. Nekem is szokott :(
Dörzsizni kell ilyen természetes alapú dörzsivel, az beindítja a vérkeringést és hamarabb elmúlik. Illetve használj rá körömvirág vagy kamillás krémet.
12/12 anonim válasza:
Sajnos a borotvától nekem is nagyon csúnya piris pöttyösek lesznek.. Én áttértem az epilátorra és úgye azzal hosszabb ideig is marad szörtelen és csak max azon anapon piros mikor megcsinálod... Akkor meg babaolajat kenek rá és 1 óra múlva semmi sem látszik. De ha érzékeny a bőrőd esetleg én is a krémet ajánlom vagy ha nem szeretnél szenvedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!