Valami olyat ajànlani tudtok, ami puhávà varázsolja a hajat? 👀
Figyelt kérdés
2018. máj. 27. 00:46
1/4 Miss Endzsi válasza:
Kallos Latte hajpakolás.
Sok szilikon. Olajokkal át lehet vékonyan kenni a hajat száradás után.
2/4 anonim válasza:
tojás+olaj
nekem bevállt. nagyon puha és selymes lett tőle a hajam. csak az a fontos, hogy a végén, amikor kimosod, akkor NE meleg vízzel mosd ki, mert utána szedegetheted a tojás darabkákat a hajadból☺
3/4 anonim válasza:
Nekem múltkor elfogyott a samponom és elfelejtettem venni ezért tesóm férfi tusfürdőjével mostam meg ami egyben sampon is ez egyébként avonos (senses power fresh yuzu & musk). Gyerekek nem hittem el amit a hajammal csinált. Azt tudni kell az én hajam hosszú hullámos ezáltal szárazabb sprődebb ha megszárítom úgy nézek ki mint egy elmeháborodott száll össze vissza. De mikor ezzel megmostam mint ha nem is az én hajam lett volna. Puha, selymes kezelhető sima fényes. Mintha a fodrásztól jöttem volna, nem tudom leírni azt az érzést ezt csak azok tudják akik egész életükbe pakolástól pakolásig ilyen kókusz olyan gliss kur amolyan kallos mindent kipróbáltak, de a hajuk ugyanolyan volt mint mindig és egyszer megtalálták azt a csodaszert (mert ez tényleg az) amitől csodálatos lesz a hajuk. És ez egy avonos férfi sampon!! Ráadásul én fodrásznak tanultam és rákentünk mindenféle alfaparf, young, kallos, selective csodacuccot a hajamra de semmi. Azóta csak azzal mosom, soha mással nem fogom mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!