Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen napvedot használnak a...

Milyen napvedot használnak a sztárok?

Figyelt kérdés
Már sokféle napvedot próbáltam, gyógyszertari márkákat az arcomra, drogériasat is, jó drágát is, de mindegyiktol úgy néztem ki mint akit lemeszeltek fehérre. Bikini fotózáson a tengerparton hogy oldják ezt meg, hogy azért ne suljenek pecsenyere a modellek? Nagyon jó lenne valami olyan napvédő, ami láthatatlan a bőrön, beszívodik. Arcra és testre is.
2018. máj. 26. 18:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

pedig már rengeteg nem fehérítő naptej létezik szép összetevőkkel. nekem testre ez a kettő a kedvencem:

[link]

[link]

Egyik sem fehérít egy picit sem, pedig kenek bőven belőle, ahogy kell, és szépek az összetevőik. Ha tisztán fizikai fényvédőt akarnál, abból valóban nehezebb bőrön láthatatlant találni, így én maradok testre a kémiainál, arcra színezett fizikainál hétköznapokra (az arcom olyan vele, mintha enyhe fedésű alapozó lenne rajtam, vagyis nem láthatatlan). Ha arcra minél kevésbé látszót keresel és bírod az alkoholt a kencékben, akkor Biore Watery essence spf 50 (engem nem szárított a sok alkohol ellenére, de nem akarok alkoholos cuccot használni)

olyan fényvédőt viszont nem fogsz találni, ami teljesen beszívódik, valamennyire érződik minden a bőrödön, ha teljesen beszívódna, nem tudná megvédeni a bőröd, a felületen kell hogy legyen.

2018. máj. 27. 04:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, arcra milyen fizikait használsz?
2018. máj. 27. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!