Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez a haj jól állna egy kerekeb...

Ez a haj jól állna egy kerekebb arcú lánynak? Nem gáz?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=ZnrR7pwq3Gw

4:15-nél kezdi. A lényeg, hogy ilyen talán oldalfrufruja van vagy nem is tudom. Ez nem ciki? Jól állna egy kerek arcú lánynak?

(Én írtam ki az előző kérdést, csak arra nem jött válasz.:))

2018. máj. 26. 12:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek a leanyzonak nagyon igenytelen haja van.
2018. máj. 26. 13:49
 2/2 anonim ***** válasza:
56%
Tapasztalatom szerint akik folyamatosan különböző frizurákat próbálgatnak sosem veszik figyelembe azt, hogy másnak vajon tetszik-e. És ez jól is van így, hiszen saját maguk miatt csinálják ezt. Akik viszont másnak próbálnak tetszeni, vagy egyszerűen csak elegánsan szeretnének kinézni, sima hosszú hajat választanak 99%-ban. A te kérdésed a kettő kategória között van. A legtöbb férfi vagy észre sem veszi hogy milyen frizurája van egy nőnek, vagy csak az tűnik fel ha valami nem stimmel vele. Szóval egy ilyen kicsit szokatlan frizura az emberek 80%-át nem fogja érdekli, a többieknek meg szimplán furcsa lesz. Ha csak nem szépségversenyre készülsz, akkor nem sok mindenkit fog érdekelni a hajad. Ha tetszik neked a videóban szereplő, akkor csináld meg. Nincs értelme annak a kérdésnek hogy "jól áll-e".
2018. máj. 26. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!