Miért festi szőkére a haját az akinek alapból szőke?
2018. máj. 25. 18:37
1/9 anonim válasza:
Lehet őszül, vagy másik szőke árnyalat tetszik neki és olyanra festi.
2/9 anonim válasza:
Ahogy az első mondja. Elég sokan festék más árnyalatra az amúgy is barna hajukat nincs ebbe semmi.
4/9 anonim válasza:
Ezt én sem értem. A természetes szőke haj teljesen más, és semmilyen festett szőke nem lesz olyan szép. Én szőke vagyok, de csak akkor fogom befesteni, ha esetleg a jövőben feltűnően elkezd őszülni.
25N
5/9 anonim válasza:
Én is szőke vagyok, de sötétebb árnyalat, és nem tetszik, olyan semmilyen. Évek óta platinaszőkére van festve.
6/9 anonim válasza:
Mert nem tetszik az eredeti árnyalata. Nekem seszínű hajam van, festem. Mindenki azt hiszi a festett az eredeti hajszínem. Többször hallottam már, hogy ilyet festeni sem lehetne. Pedig de. Ha jólválasztod meg az árnyalatot teljesen természetes is tud lenni.
7/9 anonim válasza:
a seszínű az nem szőke... az seszínű :D
8/9 anonim válasza:
De szőke, minden fodrászom szerint sőt középszőke csak az árnyalata csúnya.
9/9 anonim válasza:
Amiért a fiatal tinip csák a SIMA hajat VASALJÁK.
Ezt nem lehet érteni... Mindenkinél más az emberi felfogás ill logika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!