Szolárium használata?
Mennyi időre? Hányszor egy héten? Mennyibe kerül? Mit kell/ajánlott használni előtte, közbe, utána? Álló vagy fekvő? Illetve más tudnivalót a használatáról? Lehet hülye kérdés, de mennyi az esély rá, hogy beszorulok? (Filmben láttam már, hogy vki meghalt benne, mert beszorult, lezárult vagy nem tudom.)
Köszi a válaszokat előre is.
Sminket mosd le előtte. Bőrödtől függ, hogy hányszor menj egy héten, hány percre. Nekem könnyen barnul, évek óta nem égtem le (ha napozok, erősebb naptejet használok), de így is 3-6 percekre szoktam csak menni, nem túl rendszeresen, csak legyen egy kis színem. Egyszer próbáltam a szolikrémet, nem jött be, nagyon rossz érzést hagyott maga után (zsíros volt, én még a naptejet sem szeretem, de azt muszáj használni)
Egyébként fekvőbe én is pont ezért nem megyek, de még az állót is picit nyitva hagyom, asszem nem kellett volna megnéznem azt a filmet :D :D :D Beszorulni gyakorlatilag nincs esélyed, ezt én is megkérdeztem már pár ott dolgozó csajtól (:DDD).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!