Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szolárium használata?

Szolárium használata?

Figyelt kérdés

Mennyi időre? Hányszor egy héten? Mennyibe kerül? Mit kell/ajánlott használni előtte, közbe, utána? Álló vagy fekvő? Illetve más tudnivalót a használatáról? Lehet hülye kérdés, de mennyi az esély rá, hogy beszorulok? (Filmben láttam már, hogy vki meghalt benne, mert beszorult, lezárult vagy nem tudom.)

Köszi a válaszokat előre is.

2018. máj. 24. 16:38
 1/2 anonim válasza:
Nem nagy cucc különösebben, én személy szerint mindig állóba megyek a fekvőtől kicsit félek :D 10 alkalmas bérlet 5000 Ft ahova én járok és szolárium krémet használok még, az jobban segít barnulni.
2018. máj. 24. 17:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Sminket mosd le előtte. Bőrödtől függ, hogy hányszor menj egy héten, hány percre. Nekem könnyen barnul, évek óta nem égtem le (ha napozok, erősebb naptejet használok), de így is 3-6 percekre szoktam csak menni, nem túl rendszeresen, csak legyen egy kis színem. Egyszer próbáltam a szolikrémet, nem jött be, nagyon rossz érzést hagyott maga után (zsíros volt, én még a naptejet sem szeretem, de azt muszáj használni)

Egyébként fekvőbe én is pont ezért nem megyek, de még az állót is picit nyitva hagyom, asszem nem kellett volna megnéznem azt a filmet :D :D :D Beszorulni gyakorlatilag nincs esélyed, ezt én is megkérdeztem már pár ott dolgozó csajtól (:DDD).

2018. máj. 24. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!