Nők, hogyan oldjátok meg a szőrtelenítést és az utána fellépő irritációt?
Évek óta szenvedek a problémával, próbáltam már gyantát, borotvát, epilátort, de mindtől tele lettem piros kiütésekkel. Szószerint majdnem ezerféle krémet próbáltam már, de egyik sem segített. Volt, hogy a szőrtelenített területet jéghideg vízzel mostam le, egy ideig jó is volt, majd ahogy kiléptem a napra, már újra vörös lett az egész lábam. Itt meleg, már én is nagyon szeretnék rövidnadrágot felvenni, de nem merek mert tényleg szörnyű állapotban szokott lenni szőrtelenítés után a lábam/bikinivonalam. Nők, ti mit ajánlotok? Valaki járt már így? Mi a megoldás?
Nagyon köszönöm, ha segítesz!:(
Köszönöm. Az a baj az esti szőrtelenítéssel, hogy reggelre ha pl borotvával csinálom, már borostás lesz.
Szőrvágó pedig nálam sajnos nem opció, mert sötét és erős szálaim vannak.
Köszönöm a gyors és értékelhető válaszokat!
Akinek van még bármilyen tapasztalata, legyszives ossza meg velem!
Hát végülis igen...ha látszanak a fekete pöttyök még tényleg jobb a helyzet.
Utolsó, utána kutatok a spraynek, köszönöm!
hát engem erősen megszóltak hogy fekete pöttyök vannak a lábamon
jött mögöttem egy nő a fiával és elég kellemetlen volt hogy a középkorú nő dumált hogy milyen ápolatlan vagyok
a másik pedig egy hivatalban volt sokat kellett várni őt két fiatal tyúk kezdte kivesézni hogy nem tudtam elég szépen szőrteleníteni
köszönöm mindegyiknek kívánok nekik azóta is rákot vagy más betegséget, azt mutogathatják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!