Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon hullik a hajam! Mindent...

Nagyon hullik a hajam! Mindent kipróbáltam már! Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

Kinek mi segített?

Voltam orvosnál nincs vitaminhiányom, de szedek vitaminokat. Rengeteg kihullik akkor is ha összekötöm a hajam, ha kiengedem, ha megfésülöm, néhány szál akkor is ha nem is csinálok semmit.

15 L

2010. jún. 14. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem a revalid jó volt hajhullásra. de napi 3x kell bevenni belőle, és egy havi adag 5 ezer ft. és két hónap, meg segít a komoly hajhulláson. a másik fontos, hogy ha hosszú a hajad, célszerű vágatni valamennyit, hogy ne kelljen túl nagy súlyt tartani a hajhagymáknak (ezt fodrász mondta), plusz tilos a vegyszer (dauer, festés, stb) és a vasalás, forró levegővel szárítás, kefével cibálás
2010. jún. 14. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Szintén a Revalid-ra szavazok! Szuper.

Használtam már Biovanne-szépségvitamint, ez több hónapnyi adag után használt, de használt!

Valamint ha van rá pénzed dr.Lenkei alapcsomagja 2 hónapig és a hajhullás megáll.

2010. jún. 15. 07:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet furán hangzik, de én javaslom a zöld teát. Diéta mellé kezdtem inni, és eléggé meglepődtem mikor kis pehelyhajszálak kezdtek nőni, és hajmosáskor nem volt tele a kád hajjal. Csak nemrég jöttem rá, hogy amiatt van.Sejtmegújító hatása miatt.Bár gondolom ez is függ a szervezet reakciójától, ami mindenkinek más.Remélem segített a válaszom.
2010. jún. 15. 12:13
 4/4 anonim válasza:

Nekem is hullot a hajam, én azért nem probálkoztam gyógyszerrel mert hajlamos vagyok elfe

lejteni beszedni igy ink (nekem is javasolták ) BABE hajhullás csökkentő sampont vettem! Gyógyszertárba kapható.:)

2010. jún. 18. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!