Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajformázó krém mire való?...

A hajformázó krém mire való? Pl. Ha kivasalom a hajam utána sokáig egyenes marad?

Figyelt kérdés

Mostanában amikor kivasalom a hajam kb. 3 órára behullámosodik és olyan mintha szállna, ilyen hülyén áll, nem simul rendesen le. Mit használjak rá? Tudnátok ajánlani valami terméket (ami nem túl drága)?

Köszi!!!

2010. jún. 14. 19:45
 1/2 anonim válasza:

a hajformázó krém kb ugyan a mint a vax. szal ne vasald a hajadba sztem, az rövid hajra van hogy beállítsd vele. szerintem vasald ki, utánna egy kicsit vaxold be, aztán fújj rá hajlakkot. hirtelen most ez jutott eszembe. Vagy nekem ez a módszer vált be, bár 10-12 centis a hajam:

megmosom, megszárítom félig, kicsit bekenem az egészet vaxal. Utána egy jó fejre simulós vékony szövet sapkát veszek vel, kb fél óra múlva megszárad alatta, és faxán lenyomja. Ilyenkor kivasalom, tetszés szerint még formázom, kócolom, meg ilyenek, és után pedig lefújom lakkal az egészet. Hidd el, nem fog szállni egy kicsit sem!

2010. jún. 14. 21:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kipróbálom!!!
2010. jún. 15. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!