A nőknek miért nem természetes, hogy szőrtelenítenek intim területen?
Azért mert neked az tetszik, hogy csupasz, nem feltétlen jelenti azt, hogy a világ összes emberének az jön be
Ahány ember annyi féle.
A szőrtelenítés mellesleg nem természetes dolog. Az a természetes, hogy ott szőr nő.
Utánanézhetnél a “természetes” szó jelentésének.
Akkor borotválom ke, vagy hagyom meg, ha a páromnak és nekem is úgy tetszik. Másnak meg semmi köze hozzá. Attól, hogy most valami divat, még nem válik természetessé. Az a természetes, ami alapból van, és mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy akar-e változtatni rajta.
Ilyen beszűkült gondolkodással sem szőröset sem csupaszt nem fogsz látni.
Én nagyon sokáig leszedtem pasi létemre, mígnem találkoztam egy olyan nővel aki a természeteset szereti. Szeret benne túrkálni bondorgatni. Amikor megismertem neki is természetes volt, igaz ő nembírta a borotvát és a gyantát sem - már a bőre. És noha funkcionálisabban jobb ha csupasz, mert kellemesebb nyalogatni, imádtam a bundájában is búvárkodni.
Egy idő után rátaláltunk a cukor gyantára, akkor fordult meg a dolog h akkor én leszek prémes ő meg sima.
Lényeg a lényeg mindenkit más ok vezérel, de senkitől ne várj olyat amit te magad nem tennél érte.
Az igényes nőknek természetes.
Az igényteleneket pedig úgysem tudod meggyőzni.
Írom ezt nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!