Napégés után mennyivel lehet szoliba menni?
Figyelt kérdés
Elmentem a szoliba 2x aztán egy focimeccsen lelkes drukkolóként a jobb oldalamat megsütötte a nap de a bal oldalamnak semmi baja. Szeretnék szoliba menni még egy kicsit piroskás a jobb oldalam de már nagyon mennék. Meg kell várnom mig teljesen elmulik? Nem hámlik egyáltalán csak piros és fáj(mondjuk már annyira nem is nagyon)2018. máj. 8. 17:15
1/2 anonim válasza:
Nem tanulsz a saját hibádból? Leegsz napon aztán szolizni akarsz pedig helyre se jöttél?
Mondjuk azokat nem értem akik 30 fokban szoliznak. Április kozepe után be nem tenném a lábam szolariumba és nem is értem hogy nap helyett miért ott égeti szénné magát a sok....
2/2 anonim válasza:
Csak a saját tapasztalatom tudom mondani.
2x12 percnel holyagosra sultem. Eltelt 13 nap lehamlottam es a borom a regi. Mar nem megyek csak 6 percre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!