Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a legjobb izzadásgátló? XD

Melyik a legjobb izzadásgátló? XD

Figyelt kérdés
Naponta 2x cserélek pólót, mert hamar leizzadok, most a fehér Far Away(nem tom így kell e írni)-t használom, és lehet, h váltani kellene.. :$ Tippek?
2010. jún. 13. 21:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

én a helyedbe nem próbálnám ki mert rákkeltő és amit leírt a kozmetikus azért mert a szervezetedben marad és abban a cuccban meg 12g van 50ml-ben ami rengeteg és ha ez elraktározódik a szervezetedben plusz az embert még rengeteg olyan hatás éri és rengeteg méreganyag kerül a szervezetedbe és mivel nem izzadsz nem tudod kiüríteni később rengeteg problémát fog okozni! Én még télen is izzadok, télen is csak egy vékony hosszú ujjú felsőt veszek fel meg vékonyabb kabátot és mindig izzadok ez van iylen a szervezetem, én is naponta többször átöltözöm meg megmosakodok, meg mindig van nálam nedves törlőkendő és felfrissítem magamat! Ennyit tudok ellene tenni! Sőt egy gyógyszer mellék hátasakén még hőhullámok is törnek rám ami baromi kellemetlen mert ülök és egyszer csak elkezdek izzadni de ez van ezt kell elfogadnom! Pamut felsőim vannak és kész! Inkább ez mint később komolyabb bajom legyen!

20/L

2010. jún. 17. 12:09
 12/18 anonim válasza:
a tv-ben láttam egyik nap, hogy a zsályának is van izzadsággátló hatása. 1-2 marék zsályalevelet vízben 10 percig kell főzni, és ezt a vizet a fürdővízbe beleönteni. vagy ha pl a lábad problémás, akkor csak a lábadat tedd a vízbe. ez tuti nem rákkeltő... és gyulladáscsökkentő hatása is van. 1-2 hét alatt lesz eredménye, azt hiszem minden nap kell alkalmazni...
2010. jún. 17. 13:24
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Én is évekig szenvedtem a nagyfokú izzadástól! Kipróbáltam a Solutio Antisudorica-t, és tényleg nagyon hatásos! Azt tanácsolom, hogy este fürdés után kend be magad egy vattapamacs segítségével, és csak reggel mosd le, mikor felkelsz. Nekem már az első alkalom után hatott, egy cseppet sem izzadtam, viszont elég kellemetlen volt, szó szerint éreztem, ahogy összehúzza a pólusaimat, tehát erre számíts! Ajánlom, hogy használj valamilyen bőrnyugtató krémet utána. Egyébként nem drága a készítmény, de hatalmas csodákat se várj tőle: a nyári hőségben MINDENKI izzad! Egy ideig nem is kell használni, persze utána megint visszatér az izzadás egy picit, akkor megint bekened magad. Nekem teljesen eltűnt télen az izzadásom, mikor használni kezdtem, el is feledkeztem róla, hogy egyáltalán volt ilyen. Ja, egyébként gyógyszertárakban kapható!!
2010. jún. 17. 15:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Dove original.
2010. jún. 17. 15:31
 15/18 anonim ***** válasza:
:))
2011. márc. 9. 14:30
 16/18 A kérdező kommentje:
Ma használtam a Solutino Antosodurica-t először, és egy csepp izzadság sem volt :) Köszönöm nektek :)
2011. márc. 11. 14:58
 17/18 anonim ***** válasza:
60%
Amúgy akik itt pattognak hogy méreganyag így-úgy,azoknak mondanám hogy tudjátok nem csak a hónaljon keresztül izzadunk!:)HAnem az egész testen keresztül.MEg mia z hogy az ember nem izzad?! öcsém bemész heti 1X szaunába aztán kiizzadod a sok sz*rt magadból.ÉS azok akik eleve nem izzadnaka hónaljuknál csak ha 200 km futottak le,azokkal mi van hüm?Mert nekem csomó iylen barátnőm van aki még 38 fokban sem izzad a hónalján pedig nem használ semmit.
2011. ápr. 1. 19:07
 18/18 anonim válasza:

Hát igen, mondjátok, hogy ez természetes, de derékig érő izzadságfoltban parádézni közterületen, az annyira nem.

Én is ki fogom próbálni ezt a Solutio Antisudoricát!

Köszönöm nektek, szeretlek titeket!!!!! <33

xDD

2012. szept. 21. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!