A Biohair szerintetek is elszállt árakban?
Pár éve olyan olcsó volt, most meg majdnem 6ezret fizettem, pedig csak egy egyszerű hajvágás volt.
Ti hova jártok hajat vágatni (női), hol olcsóbb???
Én a hajasba, 8 ezer, de legalább szép frizurát csinálnak, utána nem is kell rögtön fodrászhoz rohanni, minimum 3 hónapig jól néz ki.
Ha olcsót akarsz, bármelyik lakotelepi fodrász megcsinálja 3 ezerért, nem is dolgoznak rosszul általában.
Ez meg a másik fele, a "hosszú haj"....
Reklamálhatok szerintetek, ha hosszú haj árát számolják fel, miközben rövid frizut vágnak? Annyi csak, hogy előtte levágták a copfom. Nem a hosszú haj végeit kellett rendezniük... Erről mi a véleményetek?
Én sosem voltam még ott, de a vélemények alapján nem is mennék. Mindenki azt írja hogy nincsenek megelégedve a végeredménnyel, és drágán dolgoznak.
Az én fodrászomhoz csak időpont egyeztetéssel lehet menni, de nála pl.az Ombre festés (vágással együtt) 12ezer Ft. Tehát 8ezret fizetni egy sima vágásért nagyon sok. Ha érdekel a fodrászom írj üzit és átküldöm az elérhetőségeit.:)
Elszállt, osztom! Drága lett.
Festés meg......barátnőmnek 15 ezerért csináltak sima TŐfestést! Én meg kíváncsiságból rákérdeztem az ombre festésre, azt válaszolta a Biohair fodrász: 30 ezer kb. Hát azt hittem hátast dobok, ennyiért az Andrássyin egy exkluzív szalonban frissítenek ombrét! (ugyanis nekem csak frissíteni kellett volna..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!