Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiatal fiúnak nagyon hosszú haj?

Fiatal fiúnak nagyon hosszú haj?

Figyelt kérdés
15 éves, hosszú hajú fiú vagyok. Fiú létemre derékig érő hajat viselek. Ez azért van, mert hajfétisem van, és imádom a hosszú hajat. De a suliban a tanárok egy részének nem tetszik. Merthogy egy fiúnak rövid kell hogy legyen a haja. De akkor a lányoknak meg miért lehet akármilyen hosszú hajuk?

2018. máj. 1. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem tudnak iskolai szabályt mutatni (amit nem tudnak), ne foglalkozz velük. Nekem nagyon tetszik a hosszú haj fiúkon, férfiakon, persze nem mindenkinek áll jól s van, akinek a rövid is jól áll s ez amúgyis az én ízlésem, node sokan vagyunk ilyenek. A páromnak még nem áll derékig (nehezen nő odáig, előbb törik, mintsem elérje ezt a szép hosszt), de neki is hosszú, tinikora óta. Direkt azért nem lett katona, hogy ne vágják le :D Nagyon rosszul állna neki a rövid haj... Amúgy volt hidrogénezett szőkétől narancsvörösen át sokféle. Miért ne?

Attól függetlenül, hogy hogyan áll, ha neked ez tetszik, szíved joga, hogy hosszú legyen a hajad. Oly sok fiúnak és férfinak hosszú, a történelemben pláne ez volt, semmit nem vont le a férfiasságukból (persze sok fiút az sem annyira érdekel, mint a környezetét), elég fura, hogy egyesek azt hangoztatják, hogy egy fiúnak rövid haj kell... Nagy butaság, én nem foglalkoznék ezzel.

Visszagondolva gimis éveimre... Voltak hosszú hajú fiúk. Senki nem szólt be nekik. Mi van a te sulidban? Azt hinném, inkább elfogadóbbá válik a világ e téren.

2018. máj. 1. 19:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Van még rajtam kívül egy hosszú hajú fiú, de neki csak a válláig. Egyébként nekem van a leghosszabb hajam az osztályban, és lehet, hogy ez miatt nem tetszik a tanároknak. Dús, ápolt, szőke hajam van, olyasmi, mint Hippie j-nek.
2018. máj. 1. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet irigykednek a hosszú hajadra :D na de ha neked így tetszik, igy érzed jól magad, akkor senkinek semmi köze hozzá, nem kötelezhetnek semmire :)
2018. máj. 2. 09:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Amúgy mivel ápolod?
2018. máj. 2. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!