Ha levágatom a hajam, vissza fog még nőni?
Nem, nem fog....
Örökre rövid marad...
Bazzeg a haj nő, idővel vissza fog nőni.
Elnézést, rosszul fogalmaztam meg a kérdést. :) Az evidens, hogy a haj nő, arra gondoltam, hogy lassabban nő-e vagy valami hasonló, mivel hallottam ilyen szóbeszédeket. Alapból nem értem, hiszen számomra úgy lenne értelme, ha a haj a tövéből nőne, de biztonságosabbnak éreztem itt is megkérdezni.
Ami még mellékes infó, hogy alapból évente járok fodrászhoz, nem vasalom a hajam. De úgy nézem, nem árt majd a változtatás, kicsit talán majd jót is tesz a fejbőrömnek.
Megnő, persze, alapvetően türelem és ápolás kérdése. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy idősebb korban már gyengébb minőségű lehet az újonnan növő haj, és van az úgy, hogy már nem tudja egészségesen elérni azt a hosszúságot, mint régen... de valahogy az az érzésem, hogy emiatt még nem kell aggódnod :)
Amúgy meg ha rövidebb hajra vágysz, ne az legyen mindjárt a kérdés, hogy hogyan fog újra megnőni... mondjuk én alapvetően rövid haj párti vagyok, szóval lebeszélni nem foglak róla, inkább azt mondom, miért nem vágatod le akkor már jobban, állig vagy akár teljesen rövidre? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!