Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a vélemenyétek a hajszinező...

Mi a vélemenyétek a hajszinezőkről? Több kérdés lent

Figyelt kérdés

Tényleg ugyanolyan, mint egy hajfesték, hogy várhatom amig lenő? Ha esetleg nem tetszik és nem szeretném legközelebb beszinezni, nem tűnik "igénytelennek" amikor kopik ki?

Nagyon sötét barna hajam van es burgundhira (sötét vöröses) szeretnem befesteni. Befogná az egyáltalán? Nem lenne fura szine?

2010. jún. 13. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyszer kísérleteztem hajszínezővel, valami agyrém ötlettől vezérelve a sötétszőke hajamat beszineztem állítólagosan 24 hajmosásos hajszínezővel feketére. Akkor volt gond,amikor megjelent a lenövés, de a hajamból még egy kicsit se kopott ki a fekete szín. Végül a fodrászhoz voltam kénytelen elkullogni és bevellani neki a partizán akciómat. Akkor mondta el, hogy az a próbléma, hogy a bolti dobozos színezőkben éltalában 6%-os peroxid van mint a festékekében. Szóval én pórul jártam. Mielőtt bármit is teszel a hajaddal beszélj egy fodrásszal.
2010. jún. 13. 18:06
 2/4 anonim ***** válasza:
A szíenezők olyanok mint a festékek, csak hamarabb kopnak, de 100%-osan nem tűnnek el. Az a jó a színezőben hogy minden mosással kopik és mire akkora lenne a lenövés hogy feltűnő, addigra megkopik annyira hogy már nem is olyan kontrasztos. Ha nem ilyen drasztikus változást akarsz mint az előttem szóló akkor nem lesz gáz és nem is káros. Színezővel csak sötétebbre vagy ugyan olyan színmélységűre lehet színezni a hajat. Nem világosít. Megnézed a dobozon a legsötétebb árnyalatot amire még kenhető és ha az világosabb a tiednél akkor felejtős.
2010. jún. 13. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem sötét barna a hajam. és befestettük hajszinezővel [feketével] és hát nagyon nem fogta meg..mivel dús és vastagszálú a hajam ezért 4 tubussal kentünk rá.de úgyse:/
2010. jún. 13. 20:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Akkor esetemben is eselytelen, ha neked sem fogta be meg a fekete sem,mert en burgundira akartam, de akkor meg sem probalom. Nekem is vastagszalu a hajam nagyon. Igaz nem dus, csak a tetejen max.
2010. jún. 13. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!