Hogyan tüntethetném el a mitesszereket?
Amúgy szép az arcbőröm, de nagyon közelről látszik, hogy az orromon apró, tűhegynyi kis pöttyök vannak.
El lehet ezeket tüntetni valami házi módszerrel?
18/L
Véglegesen nem lehet,ilyen a bőröd,ahogy nekem is.
Én egy 5-10perces zuhany fürdővel mosom az arcom,ekkor eltűnnek a mitesszerek, (de csak ideiglenesen),és ez kiszárítja is a bőrt rendesen. De még ez a kíméletesebb mint nyomkodni.
A házit úgy értettem, hogy minden jöhet, ami nem kozmetikus.:) Szóval érdekelne a radír neve....:)
Amúgy nem is tudom, h hogy lehet ezeket nyomkodni... Azt sem tudnám hogy álljak neki, mert olyan kis picik.
Engem is érdekelne a radír neve!:)
20L
hát, most egy 2000 éve tartó titkot tárok fel előtted szóval nagyon figyelj: Utazz el Egerbe, talizz egy Péter nevű srácccal, majd orálisan elégítsd ki és a végterméket az arcodra kapd. Ezután a bőröd 200 évig feszes, pattanás és miteszer mentes lesz.
Remélem tudtam segíteni. puszi :)
Szija Petiiiiii...:)
Köszi a tippet... Majd kipróbálom...;) XD
Szia Ribizleeee :D
helyes, helyes. majd "mesélj" milyen volt. ;D
puszi :)
Az első vagyok. A radír neve : Clear & Clear Blackhead Clearing DAILY SCRUB. én úgy szoktam használni, hogy száraz bőrbe dörzsölöm, amíg fel nem szívósik a krém, és csak a kis kék szemcsék maradnak. aztán leöblítem. nagyon hatásos. én már 2 használat után nagyon sok javulást láttam, szinte az összes eltűnt. Itt egy kép róla :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!