Hogy vasaljam ki a nyak középig érő hajam?
Karácsonykor kaptam hajvasalot. Nem is hullámos,nem is göndör hanem ilyen fura, fel áll a hajam vége.
Valamikor szépen ki lehet vasalni elöl, valamikor nem.
Hátul sohasem egyenesedik ki.
Valaki segítsen!
Nem tudom, te hogy szoktad egyenesiteni, de tobb dolog is befolyasolhatja.
1, A hofok: a hajunk vastagsagahoz merten mas hofokkal tudjuk csak kiegyenesiteni, ha vekonyszalu a hajad akkor 160-170 ha vastagabb 190-200.
2. A hajad dussaga: ha nagyon dus a hajad nehez szegenynek kiegyenesiteni tobb ezer hajszalat egyszerre, igy ajanlatosabb kisebb tincsenkent haladni, en ezert szoktam ritkitani, mert nekem is tuk vastag es igy sokkal kezelhetetlenebbe vallik. Utana pedig visszi a hajvasalo, mint a kis angyal.
3. A hajvasalod nem tul jo markaju, ezert nem egyenesit tul jol.
Tippek: ha tul hosszu a hajad kosd ossze hajgumival es a veget vasald ki egyben, igy ha kienegeded gyorsabban es esszerubben egyenesse varazsolhatod.
Hasznalj hajlakkot vagy olyan hajsprayt ami ved es kozben hajlakkent funkcional, segit megtartani a hajad egyenesseget.
Ha felall a hajad vege akkor amerre all a hajad vege, annak az ellenkezo iranyaba vasald vissza, ez talan azert lehet, mert nem egyenesen huzod a vasalot, hanem kikerekited.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!