Lányok nektek barna vagy fehér bőrű fiuk jönnek be?
Figyelt kérdés
Melyik jobb? Fehér vagy barnás kreol bőrű fiú?
Mi a véleményetek egy kreol bőrű barna szemű sötétbarna hajú.fiúról?
2018. ápr. 21. 12:31
1/6 anonim válasza:
Nekem csak a kreolos, sötét hajú sötét szemű férfiak jönnek be. Nem tudtam soha azt mondani egyetlen szőke kékszeműre sem hogy "de jól néz ki".
2/6 anonim válasza:
Nekem épp fordítva, mint az elsőnek, világos bőrű, világos hajú fiúk tetszenek jobban :) Sajnos abból van kevesebb :D
3/6 Metionin válasza:
Nekem meg a világos bőrű sötét hajúak :D
De igazából mindenféle színnel lehet valaki szép, nem mindegy hogy milyen mindezekhez az egész fickó.
4/6 anonim válasza:
Nalam a vilagos bor, voros haj kombo 80%-ban nyero szokott lenni.:D
De amugy kreolosokkal sincs bajom, egy csomo olyan fiut ismerek es nagyon jol all nekik.
5/6 anonim válasza:
A sápadt, sötét hajú típus a kedvencem, de a kreol bőr is lehet mutatós. Az összhatás számít.
6/6 anonim válasza:
Nekem a világos bőrű sötét hajú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!