Milyen naptejet használtok? Tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Eddig DM sundance naptejet használtam testre, arcra pedig La roche Posay mattito naptejet, mindkettő spf 50. Mostmár tudatosabb vagyok ezzel kapcsolatban, és megnézem az összetevőket is. Olyat keresnék, ami nem kémiai fényvédő, tehát cink oxidot és titanium dioxidot tartalmaz, lehetőleg mindkettőt, de NEM NANO. Illetve, arcra is lehet használni, tehát nem okoz pattanasokat, nem hagy a bőrön zsíros réteget. Az már csak hab lenne a tortán, ha mindez nem lenne olyan nagyon drága :D Előre is köszönöm, hogyha tudtok segíteni!2018. ápr. 20. 16:36
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel tisztában vagyok, köszi :)
2018. ápr. 21. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!