Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Aloe vera gélt hajon, fejbőrön...

Aloe vera gélt hajon, fejbőrön alkalmazni?

Figyelt kérdés
A hajam rettentő száraz (vasalom+festem sajnos néha), a fejbőröm meg korpás és viszket, inkább zsíros. Hallottam jókat, hogy az aloe mit tud tenni a bőrrel, szerintetek hajpakolásnak érdemes kipróbálni, csak úgy magában?
2018. ápr. 20. 10:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hallottam még ilyet, én az aloe-t csak arcra kenem, nem tenném a hajamba, elég ragacsos. Próbáld inkább a kókuszolajat, pakolásként, menjen sok a fejbőrre is, majd jól mosd ki. Attól, hogy zsíros a hajad, nem lesz olajosabb ha ezt megteszed, ne aggódj. Valamint próbáld kevesebbet mosni és gyengédebb termékekkel.
2018. ápr. 20. 14:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Őszintén szólva a kókuszolajjal kísérleteztem korábban pár héten át, és sajnos nem tapasztaltam javulást, persze lehet, hogy valamit rosszul csináltam.
2018. ápr. 20. 15:47
 3/5 anonim ***** válasza:
En is nagyon ajánlom a kokuszolajat!! Mondjuk én csak egyszer kentem a fejboromre, és utána vagy 5-szor kellett samponozas, mire kijött. Persze csak hajszárítas közben derült ki, hogy meg csupa zsíros a hajam, így mégegyszer be kellett vizezni :D azóta én csak a hajhosszra használom, külön nem kenek a tovekre. Minél tovább rajtahagyod, annál jobb! Nagyon szép fényes, és puha lesz utána a hajam, és sokkal kevésbé száll, sokkal kezelhetőbb is. Aloe Verat amúgy szerintem tehetsz hajpakolasba, szerintem jót tenne. Ok kokuszolajhoz is keverheted, vagy mézhez, olívaolajhoz, stb.
2018. ápr. 20. 18:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! Hát lehet, hogy akkor teszek egy újabb próbát a kókusszal :)
2018. ápr. 20. 19:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Van aloe vera alapú sampon, hajkondicionáló is és az aloe vera alapú firsttel is fújható.A vasalás és a festés is eléggé megviseli a hajat.

2018. ápr. 25. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!