Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik jobb pattikra: Zynerit...

Melyik jobb pattikra: Zynerit vagy Cinkes rázókeverék?

Figyelt kérdés
vörösgumó-fejűség típus ellen :)
2010. jún. 12. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Az első nem nagyon hatott. A másodikat nem ismerem.

Viszont kaptam egy Roaccutan nevű gyógyszert, ami teljesen elmulasztotta. Azóta sem tért vissza.

2010. jún. 12. 22:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
teafa olaj!!!!!!
2010. jún. 12. 22:40
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat

Roaccutanhoz csak a végső esetben nyúlok.

Megkérdezhetem hogy a teafa olajat pontosan hogyan kell alkalmazni ill. mennyibe kerül?

2010. jún. 12. 22:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

én használtam Zyneritet. eleinte hatott, nagyon szépen kitisztult tőle a bőröm. de 1 hónap után elkezdtek megint visszajönni a pattanások. akkor megint használtam a zyneritet, és így tovább. a végén már 3-4 hónapon keresztül folyamatosan, mit ne mondjak, addigra már annyira hozzászokott a bőröm, hogy talán még annyit sem ért, mint a tiszta víz. most vichy normaderm termékcsaládot használok arctisztításhoz, egész sokat segített, de nem jött teljesen helyre az arcom. végső elkeseredésemben elkezdtem fogamzásgátlót szedni. eddig úgy tűnik, hogy használ.

ha csak tinikori pattanásaid vannak, akkor azokat szerintem a zynerit is szépen el fogja mulasztani, de ha valamilyen komolyabb hormonális oka van (mint nekem) akkor csak ideiglenes megoldás. de egy próbát megér!

2010. jún. 12. 23:07
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet.

hát tini kori végülis..18 éves vagyok.Igazából nem vészes a helyzet,csak egy bizonyos területen.Az arcom bal oldalán egy olyan 3x3 cm-es részen eszméletlen vörös dudorok vannak állandóan.Most mindenféle garnier vacakot(golyós leszárító,arcszesz,bőrradírt)használok de nem tudom mennyi időt kellene várni mire hatni kezd,eddig csak a bőröm kezdett el száradni tőle,de a pattik köszönik jól vannak...:D Ezért gondoltam hogy valami alternatívát ki kellene próbálnom :)

2010. jún. 12. 23:17
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

én 100%osat használok. rá vattára és bekenem vele az arcomat, letisztítja és elmulasztja a pattanásokat. van kifejezetten arcápoló is. kiszereléstől függ az ár. egy 5ml-es kb 500ft de az 1-2héten belül elfogyik

2010. jún. 12. 23:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Roaccutant ne használj!Veszélyes gyógyszer!

Ajánlom inkább napi 2-3 szor hideg vízzel moss arcot + kamillás arcszesz.

2010. jún. 12. 23:26
 8/9 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek

a hideg vizes mosogatás itt már sajnos nem segít :)

én sem akarok gyógyszert szedni

2010. jún. 12. 23:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Rajtam is van pár patti.

Azt a teafaolajat hol lehet kapni? Léccimonjátokmeg!:)

2010. jún. 13. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!