Férfiak/Fiúk! Gusztustalan a bütyök/tyúkszem egy nő lábujján?
Sziasztok!
Évek óta bütyök van a jobb lábamon a 2. lábujjamon, illetve egy kicsi a lábfejemen is. Kentem már mindennel, semmi sem használt. Sebészeten egyszer leműtötték, de visszanőtt, így feladtam. Csakhogy most itt a jó idő, előkerülnek a szandálok, papucsok, és ismét hatalmába kerít az érzés, hogy egy pasi ránéz a lábamra, és undorodni fog tőle...
a képen nem az én lábam van, viszont az én lábujjamon ennél kicsit kisebb a bütyök, de amúgy így néz ki.
Előre is köszönöm a válaszokat!
24/L
Bocsi, de ez undorító.
Nyáron a gombás lábkörmű öregekre emlékeztet.
Bütyökszexuális -> ezen besirtam 😂
Amugy ja, elég ronda. Ezt a tyukszemtapasz nem teszi rendbe. Mivel bütyök, csak müteni lehet. Vélhetően elcseszték a mütétedet,mert én több embert is ismerek, akiknek sokkal durvább bütyköt tökéletesen eltávolitottak.
Meg az egy dolog, h ronda, de egészségügyileg sem jó. Sztem probáld ujra a mütétet másik orvossal. Lehetöleg vmi magánnal, aki igaz, h pénzért, de rendesen megcsinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!