Rövid vállnál kicsit lenntebb érő hajnál is jól néz ki a göndör hullámos haj?
Na elöször is :D
Nem a dauer-re gondolsz? Az tuti megmarad fürdés után:) csak roncsolja a hajat.
Nekem is vállig érő hajam van.
1. tipp: én szoktam olyat hogy hajat mosok és a nedves(törölköző száraz) hajra fújok hajlakkot.utána miközben szárítom,így "markolászom" a hajam.xD remélem érted.még szárítás közben is fújok lakkot meg a végén is.na és a végeredmény olyan mintha vizes lenne a hajad.tudod amikor megtörlöd mosás után,olyan apró tincses,kócos.
2.tipp,becsavarod+hajlakk.
Fürdésnél+összefogod :)
Na az 1. én is csináltam csak én úgy hajhabot tettem rá, jó megoldás csak úgy összeragad tőle a hajam és az nem annnyira tetszik =)
A hajcsavarást akarom most kipróbálni, csak nem tudom h az én rövid hajamnál nem fog e nagyon összeugrani és oylan lesz mint Rozi baba xD :'D
Remélem érthető voltam valamennyire.:)
Ja és nekem mindenki azt mondja/mondta hogy a hullámos meg "vizes haj" sokkal jobban áll :)
Amúgy a "vizes haj" nekem kb 4 napig maradt meg.
A hajcsavarós nem 2-3 napig.
Hajsütővassal(+hajlakk) az is kb 4napig,csak néhol másnap még sütöttem bele tincset.
Remélem segítettem:)
És bocs a hosszú válaszokért:) puszi:)
Hajhabbal?:)
Nem is tettél rá lakkot?
Nekem is ragacsos lesz tőle a hajam de tök jól néz ki :D
Én még nem csináltam hajhabbal,amúgy neked úgy meddig maradt benne a "kóc" a hajadban?:)
köszi am a válaszokat már kezdtem megilyedni hzogy iylen lehetetlent kérdeztem :D
Láttam olyan vidit is amikor a hajkisimitoval hullámositja. nem felcsavarja a gépre, hanem ide-oda fordítja és ilyen törött hullámos lesz jó néz ki az is, de valamiért nem maradt meg csak 1-2 óráig..:/
Tök jó:) :P
Legközelebb majd akkor énis hajhabbal csinálom:P
Nekem nincs hajsütőm (néha kölcsönkérem bnőmtől) na és énis hajvasalóval szoktam hullámosítani:)
Van amikor loknisra mint amilyet a sütővel is szoktak az kb 3napig bírja.
Amazt is csináltam,de nem volt kedvem az egészet,úgyhogy arról nincs tapasztalatom:P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!