Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rövid vállnál kicsit lenntebb...

Rövid vállnál kicsit lenntebb érő hajnál is jól néz ki a göndör hullámos haj?

Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 16:21
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
a rövid után vessző van nehogy félreértse valaki =)
2010. jún. 12. 16:23
 2/12 A kérdező kommentje:
Milyen technikával göndöritsem a hajam, hogy sokáig megmaradjon ne úgy mint ha kiegyenesítem hogy ha esik az eső összehullámosodik vagy ilyesmik, és ne is roncslja a hajam mint a minden napos hajsimitás. Meg hallotam még oylan göndöritésről mai ha fürdök is göndör marad.
2010. jún. 12. 16:30
 3/12 anonim ***** válasza:

Na elöször is :D

Nem a dauer-re gondolsz? Az tuti megmarad fürdés után:) csak roncsolja a hajat.

Nekem is vállig érő hajam van.

1. tipp: én szoktam olyat hogy hajat mosok és a nedves(törölköző száraz) hajra fújok hajlakkot.utána miközben szárítom,így "markolászom" a hajam.xD remélem érted.még szárítás közben is fújok lakkot meg a végén is.na és a végeredmény olyan mintha vizes lenne a hajad.tudod amikor megtörlöd mosás után,olyan apró tincses,kócos.

2.tipp,becsavarod+hajlakk.

Fürdésnél+összefogod :)

2010. jún. 12. 21:07
 4/12 A kérdező kommentje:

Na az 1. én is csináltam csak én úgy hajhabot tettem rá, jó megoldás csak úgy összeragad tőle a hajam és az nem annnyira tetszik =)

A hajcsavarást akarom most kipróbálni, csak nem tudom h az én rövid hajamnál nem fog e nagyon összeugrani és oylan lesz mint Rozi baba xD :'D

2010. jún. 12. 21:11
 5/12 anonim ***** válasza:

Remélem érthető voltam valamennyire.:)

Ja és nekem mindenki azt mondja/mondta hogy a hullámos meg "vizes haj" sokkal jobban áll :)

Amúgy a "vizes haj" nekem kb 4 napig maradt meg.

A hajcsavarós nem 2-3 napig.

Hajsütővassal(+hajlakk) az is kb 4napig,csak néhol másnap még sütöttem bele tincset.

Remélem segítettem:)

És bocs a hosszú válaszokért:) puszi:)

2010. jún. 12. 21:11
 6/12 anonim ***** válasza:

Hajhabbal?:)

Nem is tettél rá lakkot?

Nekem is ragacsos lesz tőle a hajam de tök jól néz ki :D

Én még nem csináltam hajhabbal,amúgy neked úgy meddig maradt benne a "kóc" a hajadban?:)

2010. jún. 12. 21:16
 7/12 A kérdező kommentje:
3 nap, de bírta volna tovább is, csak idegesített h nem tudtam fésülni, meg túrni :D
2010. jún. 12. 21:23
 8/12 A kérdező kommentje:

köszi am a válaszokat már kezdtem megilyedni hzogy iylen lehetetlent kérdeztem :D

Láttam olyan vidit is amikor a hajkisimitoval hullámositja. nem felcsavarja a gépre, hanem ide-oda fordítja és ilyen törött hullámos lesz jó néz ki az is, de valamiért nem maradt meg csak 1-2 óráig..:/

2010. jún. 12. 21:25
 9/12 anonim ***** válasza:

Tök jó:) :P

Legközelebb majd akkor énis hajhabbal csinálom:P

Nekem nincs hajsütőm (néha kölcsönkérem bnőmtől) na és énis hajvasalóval szoktam hullámosítani:)

Van amikor loknisra mint amilyet a sütővel is szoktak az kb 3napig bírja.

Amazt is csináltam,de nem volt kedvem az egészet,úgyhogy arról nincs tapasztalatom:P :)

2010. jún. 12. 22:53
 10/12 anonim ***** válasza:
Persze, hogy jól állna. Amúgy a te hajad nem rövid... az enyém is épp ilyen hosszúságú és valamennyi fodrásznál ahol már voltam festetni min dhosszúnak számolták. Az áll alá érő hajak már hosszúnak számítanak.
2010. jún. 13. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!