Dermaroller használata, HOGY?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az oldalamon lett pár stria, viszont nagyon szeretnék tőlük megszabadulni. Rendeltem 1,5 mm-es dermarollert, viszont nem tudom, hogy előtte illetve utána milyen krémeket, szérumokat lenne érdemes használni. Természetesen addig tudom, hogy fertőtlenítem a bőröm,kezeim és a dermarollert viszont milyen anyagot lenne érdemes a bőrömbe juttatni a dermarollerrel? Előre is köszi a válaszokat! :)2018. ápr. 8. 22:13
1/1 anonim válasza:
Dermarollerrel én nem probalkoznék csak úgy. Ehez szakképzett kozmetikus kell . A dermaroller felszsntja a bőrt szó szerint. Nagy sterilitás szükséges hogy ne fertőzödjönek el a mikro sérülések. Szóval en nem ajànlom hogy próbàlkozz vele. Többet árthatsz vele mint segíthetsz!!!
Egyébbkènt striàt nem lehet eltüntetni. Ha kialakult , az màr nem tünik el. A kötőszövet elrepedt, azt semmi nem fogjs ott össze húzni.
A dermaroller nem hatóanyagot juttat be hanem a kollagén és elesztin rostok termekodéset fokozza. A pigment foltokat halványitja, serkenti a sejtek termelődését.
Összefoglalva, én nem ajánlom hogy otthon ezzel kísérletezz! De hát a te döntésed, sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!