Elrontotta a hajam a fodrász, hogy éljek így?
Figyelt kérdés
Frufrut vágatni mentem kezdő fodrászhoz. Maga a frufru elvan oldalra állítva, nem gázos, de oldalt is szedni akart a hajamból, hogyha felkötöm keretezze az arcom. De egyik oldalon sokat szedett le, ráadásul ilyen szögletes a vége, olyan mint egy elcsexett fokozatos vágás...Mit csináljak? Alapból utálom összefogni a hajam, csak munka közben kell, de nem mindig. Mennyi idő alatt javul? Addig hogy tudnám beállítani? Segítség! (Most nem tudom felfogni se a hajam mert festette is és tiszta festék mindenhol a bőröm...)
24L
2018. ápr. 7. 13:59
2/4 anonim válasza:
menj másik fodrászhoz. Ő rendbe teszi
3/4 A kérdező kommentje:
Megoldottam... Vettem egy hajpántot, azt majd többféleképpen is tudom használni...A fő pedig a tupír...
2018. ápr. 7. 14:31
4/4 anonim válasza:
"hogy éljek így?"
Katasztrófa nem történt. Ez azért nem élet nagy kérdése.
Persze nem jó, hogy így történt, de az idő mindent megold.
Itt aztán szó szerint, de azért keress fel egy másik fodrászt, ha elviselhetetlen ez az állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!