Holnap megyek életemben először kozmetikushoz és nagyon félek?
Nagyon fog fájni? Sajnos pattanásos vagyok és ezért muszáj valamit kezdeni az arcommal, hogy jobb legyen valamennyire. De eddig még sose voltam kozmetikusnál.
Attól is tartok, hogy elmosolyodom vagy elnevetem magam ahogy ott fekszek mert én minden helyzetben tudok nevetni.
Szóval mit csináljak, hogy ne mosolyodjak el vagy ne nevessek. Mire gondoljak, hogy ezt elkerüljem? (A fodrásznál is sokszor mosolygok ahogy látom magam a tükörbe. Nem mintha nevetségesen néznék ki csak úgy nevetek mindig. Szerintem zavarban vagyok.)
A másik dolog meg, hogy mennyire fáj?
13L
A válaszokat előre is köszönöm mindenkinek! :)
Azért azt megnézném, hogy szőrtelenítésnél, amikor húzzák le rólad a gyantás csíkokat, vajon mosolyogsz-e?
Oké, most nem ezért mész, de ha esetleg mégis, akkor egészen biztos, hogy nem fogsz nevetni. :)
Ha fáj, akkor biztosan nem fogsz nevetni. :)
Köszönöm a válaszokat! Kibírtam :D
Nem is volt olyan szörnyű! A gőzgépnél alig kaptam levegőt de az is tűrhető volt. A szám körüli nyomkodás nagyon fájt, de közben arra gondoltam, hogy szebb leszek ha kinyomják :)
Szóval erre gondoltam egész végig ha fájt, hogy mindjárt vége és utána jobb lesz a bőröm :)
A szemöldökömből is szedett először gyantával az is tűrhető volt. A gyanta után a csipeszt már nem is éreztem.
De viszont a szemöldököm szép lett :)
A krémezés is jó volt. Finom illata volt a krémeknek amiket az arcomra kent :D
Szóval jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!