Szőkítés? Sötétbarna a hajam, otthon szeretném szőkíteni. Tapasztalatok?
ezen az oldalon találtam tetszik a platina haj...jó lenne nyárra:))
otthon működne?
tapasztalat?
árban mennyibe kerülne?
nincs pénzem fodrászra, csak erre, van vmi tanácsotok?
köszönöm
és kedves első válaszoló
a szemöldököddel mit tettél?
kivilágosítottad a festékkel?
Nehogy elmenj fodrászhoz!!!!!
Vegyél fodrászkellékboltban 9%-os hidrogén-peroxidot +szőkítő port és ezzel elmegy valamennyire a hajad színe, szép sárga lesz. És miután ez meglett, akkor vidd rá a palette E20-at, persze másnap vagy 2-3 nap múlva!
A szőkítőpor+9%-os hidrogén-peroxid néhány száz Ft.
A palette olcsó és jó.
Szerintem így tuti elsőre szőke leszel.
De csak akkor, ha eredeti a hajad!
Érdemes péntek délután kiszőkíteni és vasárnap meg festeni!
ja és olvasd el mindig a pontos használati utasítást és nehogy erősebb százaláékú hidrogént vegyél!!! Csakis 9%-osat!
Ja, és később tőfestésre elég a Palette E20 is. csak a kiszőkítés azért kell, hogy átlépjük a "narancssárga" korszakot:D
És szőkítés és festés után is rakj a hajadra balzsamot vagy hajvégápolót, tegyél rá törölközőt és hagyd rajta 20 percig!
Ha világosbarna a szemöldököd, az még elmegy. Sőt, az még jó is!
De ha nagyon sötét és dús is, tehát nagyon elüt, akkor jobb kicsit világosítani. Onnan tudod majd meg, hogy Kiszel Tündés a hatása, vagyis "szőkítettnek, festettnek" tűnsz.
(nekem szerencsém volt mert nekem sötétszőke aszemöldököm, télen világosbarna és az pont jó a szőkéhez).
jaj, köszönöm szépen annyira aranyosak vagytok :)
nekem nagyon sötét barna, és dús, tehát nem az a hézagos
kiszedni viszont nem szeretném nagyon vékonyra, mert azt mondják szép ívelt :$:) akkor átmegyek a festékkel azon is :)
és azonnal nem lehet, mert nincs annyi időm, hogy két napot várjak a festéssel...
mármint a festés nem jöhet rögtön a szőkítés után
hátközépig ér a hajam, hány dobozzal kéne venni?
mennyibe kerül a festék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!