A Rossmannban vagy DM-ben van viszonylag olcsón nagy faktorszámú naptej?
Figyelt kérdés
Ilyen 50 faktor körülire gondolok, mert nem szeretnék barnulni, és remélem ez megvéd. Ha van, akkor kb. mennyiért?2010. jún. 11. 13:04
1/6 anonim válasza:
Rossmannban Rossmann márkájú :) kb 1400ft-ért vettük múlt nyáron és nagyon jó minőségű volt-bár nekem volt egy intenzívebb alapszínem előtte,azért hó fehéren ne menj te se nyaralni vagy strandra :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi:) Sajnos pedig úgy fogok menni, mert nincs időm napozni addig, a tételek tanulása a sötét szobában teszi ki az időm nagy részét:D Azért remélem, nem fogok nagyon leégni:S
2010. jún. 11. 13:25
3/6 anonim válasza:
igen,ismerős a helyzet :)
nem tudom egyébként,remélem nem emelték fel az árát,mert ez múlt évben volt,de lassan nekem sem árt beszerezni 1 flakonnal.Ja és még egy jó tanács: mielőtt vízbe mennél kb 10-15percet hagyd száradni magadon a naptejet,mert akkor a vízben sem ázik le olyan hamar-már nem tudom hol hallottam,de így hatásos volt :)
4/6 anonim válasza:
Szia, nekem Fabulon van, 30-as(akkor nemvolt pénzem több faktorosra), de elég jó, nem lettem olyan barna. :) És ajánlom neked is :D Egy próbát megér, sajnos az árára nem emlékszem. :(
5/6 anonim válasza:
DM-ben, gyerekeknek való 50 faktoros, kb. 700 Ft körül volt - és 100 ml-es.
6/6 anonim válasza:
Én is ilyet vettem, 100 ml-t 50 faktorost gyerekeknek valót. Bár azt arcra ajánlják, de jó testre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!