Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vélemény az epilálásról?...

Vélemény az epilálásról? Miskolcon mennyibe kerül? És milyen boltokban árulják?

Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 12:13
 1/6 anonim ***** válasza:

media markt,cora,tesco...stb

hát van egészen drága is,de nagyon olcsó is.

2010. jún. 11. 12:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem, bár csak lábra, hónaljra borotva, mert oda nagyon fájna. Lábra azért jó, mert ha rendszeresen csinálod (hetente), akkor nem fáj, mert a pici szőröket tépi, nem tud nagyra nőni.
2010. jún. 11. 12:44
 3/6 anonim ***** válasza:
szia!Nekem eddig 2 Philips-em volt,vagy 1 éve Braunt kaptam(akciósan 3000Ft volt)és mérföldekkel jobb mint az első 2,úgyhogy ezt a márkát ajánlom,de tényleg nem kell méregdrága belőle.Viszont ha erős a szőröd,akkor inkább gyantázd,mert az epillálástól benő a bőröd alá és szőrtüsző gyulladást kapsz-sajnos nekem elég erős és így járok vele,ha gyakran csinálom.
2010. jún. 11. 13:21
 4/6 A kérdező kommentje:

értem köszi a válaszokat:D

de am ilyen Dm-be vagy ilyen kisebb boltokba is árulják??:D

2010. jún. 11. 19:32
 5/6 A kérdező kommentje:
vagy Rossmann-ba??
2010. jún. 11. 19:33
 6/6 anonim ***** válasza:
igen,a Braunt azt hiszem Rossmannban vette nagyim(tőle kaptam) :)) ,figyeld az újságokban,szokták hírdetni,ha van valami akció.De ha jól emlékszem nagyáruházakban is láttam már mint pl Tesco,Cora,stb.
2010. jún. 12. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!